Γρηγόρης Λέων: «Ακόμη και αν βρεθεί τεχνικός σύμβουλος θα είναι δύσκολο να ανατραπούν τα πραγματικά στοιχεία»

Must Read

Συνεχίζεται σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, με την κατάθεση της διευθύντριας του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου, Μαρίας Ηλιοπούλου.

Σχολιάζοντας τα όσα κατέθεσε χθες η διευθύντρια του νοσοκομείου, ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, ανέφερε πως ακόμη και να βρεθεί τεχνικός σύμβουλος θα είναι δύσκολο να ανατραπούν τα πραγματικά στοιχεία.

«Ακόμα κι αν βρούμε έναν τεχνικό σύμβουλο που θα έχει διαφορετική άποψη από αυτή που έχει καταγραφεί σε επίπεδο πραγματογνωμοσύνης, θα είναι πολύ δύσκολο να πάμε σε μία άλλη πορεία από αυτή που δίνουν οι συνάδελφοι γιατροί» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Εδώ έχουμε ένα παιδί νοσηλευόμενο, δηλαδή έχει πλούσιο ιατρικό ιστορικό εντός του νοσοκομείου και μία πληθώρα αντικειμενικών εξετάσεων. Οι ιατρικές εξετάσεις όταν μας δίνουν νούμερα και αποτελέσματα δεν μπορούμε να τις βλέπουμε ως άσπρο ή μαύρο, υπάρχει συγκεκριμένη ερμηνεία για όλες τις εξετάσεις».

Τέλος, ο Γρηγόρης Λέων σημείωσε πως θα πρέπει να δούμε αν υπήρχε οργανικό αίτιο. «Δηλαδή αν είχε κάποια παθολογία στον εγκέφαλο ή στην καρδιά κατά την διάρκεια της νοσηλείας. Αν δεν υπάρχει απολύτως τίποτα και έχουμε κλινικά συμπτώματα συμβατά με ένα εξωγενή παράγοντα εκεί παραπέμπει η ιστορία στα ενδιάμεσα επεισόδια» κατέληξε.

Δείτε επίσης: Συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου: Καταθέτουν γιατροί και νοσηλευτές του Καραμανδάνειου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This