Κούλουμα 2023: Πώς θα λειτουργήσουν αγορά και καταστήματα

Τι ισχύει για τα σούπερ μάρκετ - Ανοιχτή για τους ιδιώτες η ιχθυόσκαλα

Must Read

Ανοιχτά θα παραμείνουν ορισμένα καταστήματα και σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, 27/2, ώστε οι πολίτες να μπορούν να κάνουν τα σαρακοστιανά τους ψώνια. 

Η συγκεκριμένη μέρα, που φέτος πέφτει στις 27 Φεβρουαρίου, δεν είναι στις επίσημες αργίες. Έτσι, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΓ Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, τα καταστήματα τροφίμων λειτουργούν κανονικά την Καθαρά Δευτέρα. Η αγορά του Ρέντη συνήθως μένει ανοικτή μέχρι και το μεσημέρι, ενώ ανοικτή θα είναι και η Βαρβάκειος αγορά στο κέντρο της Αθήνας. Τα αρτοποιία μένουν επίσης ανοιχτά για την παραδοσιακή λαγάνα, αλλά και τα ζαχαροπλαστεία. Κανονικά θα λειτουργούν οι λαϊκές αγορές και τα ιχθυοπωλεία. Τα σούπερ μάρκετ θα είναι κλειστά, ωστόσο, ανοικτά θα είναι τα μίνι μάρκετ.

 




Όσο για το ωράριο, αυτό έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα του ΟΚΑΑ για τις μέρες έως και 28 Φεβρουαρίου 2023. Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση, οι περισσότεροι φούρνοι και τα ιχθυοπωλεία θα παραμείνουν ανοικτά όλο το βράδυ της Κυριακής μέχρι το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας.

 

Κανονικά οι λαϊκές αγορές  

 

Η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών επισημαίνει σε ανακοίνωσή της ότι κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές σήμερα, Καθαρά Δευτέρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This