Κινηματογραφική διάρρηξη σε βίλα στη Φιλοθέη – Άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα αξίας 800.000 ευρώ

Must Read

Στο στόχαστρο διαρρηκτών μπήκε η πολυτελής βίλα ενός 77χρονου άνδρα στην Φιλοθέη, με τους κακοποιούς να αρπάζουν χρήματα και κοσμήματα αξίας 800.000 ευρώ.

Οι διαρρήκτες μπήκαν στη βίλα επί της οδού Μαυρομιχάλη, στην Φιλοθέη, αφού έσπασαν το διπλό τζάμι του παραθύρου του χώρου στον οποίο βρίσκεται η εσωτερική πισίνα.

Αφού έψαξαν την πολυετελή οικία, εντόπισαν 85.000 ευρώ σε μετρητά, αλλά και κοσμήματα αξίας περίπου 800.000 ευρώ, σύμφωνα με το θύμα. 




Μάλιστα, οι διαρρήκτες έδρασαν με «επαγγελματικό» τρόπο, ενώ εκτιμάται ότι γνώριζαν πώς θα κινηθούν μέσα στον χώρο. Οι ποντικοί είχαν αφαιρέσει το καταγραφικό μηχάνημα και έτσι οι κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν σε όλο το οίκημα, δεν κατέγραψαν τις κινήσεις τους.




Έως τώρα δεν έχει γίνει καμία σύλληψη και οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών, συγκεντρώνοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας στις γύρω περιοχές.

Το Τμήμα Ασφαλείας Φιλοθέης διενεργεί έρευνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This