Εφιαλτικές στιγμές στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκαν και οι δίδυμες αδερφές

Τραγικός επίλογος

Must Read

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από το δράμα που διαδραματίζεται στα Τέμπη. Νεκρές είναι τελικά και επίσημα, οι δίδυμες αδερφές από την Καλαμπάκα που βρισκόντουσαν στο τρένο, και οι οποίες συνταξίδεψαν με την ξαδέλφη τους για τη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα δύο κορίτσια ταυτοποιήθηκαν.   

Τραγική ειρωνεία αποτελούν οι δημοσιεύσεις των νεαρών κοριτσιών, λίγα λεπτά πριν γίνει το μοιραίο δυστύχημα, στις οποίες αναγράφεται η φράση «Ίσως φτάσουμε κάποτε». Οι δύο αδελφές, Θώμη και Χρύσα Πλακιά και η πρώτη τους ξαδέρφη, Αναστασία Πλακιά, επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσουν. Η μητέρα της Αναστασίας Πλακιά είχε αποκαλύψει πως ενημερώθηκαν από τα sites για το τραγικό δυστύχημα. «Πήγαιναν όλες μαζί πίσω στη Θεσσαλονίκη για τις σπουδές τους. Ήταν πάρα πολύ δεμένες, δύο δίδυμες και η ξαδελφούλα τους. Εμείς ενημερωθήκαμε από τα sites. Η πρώτη κίνηση που κάναμε ήταν να πάμε στο σημείο της τραγωδίας. Φύγαμε όλοι, νύχτα, πήγαμε εκεί αλλά δεν μας άφηναν, τίποτα. Ούτε να περάσουμε, τίποτα. Είχαν κλείσει την κυκλοφορία. Τελευταία φορά που μίλησα με το παιδί μου ήταν στις 23:30 με μηνύματα. Μου έγραψε ότι στις 00:30 θα έφτανε Θεσσαλονίκη» ανέφερε η μητέρα.  






Διαβάστε ακόμα:

Δράμα δίχως τέλος: Φεύγουν οι πρώτες νεκροφόρες με τις ταυτοποιημένες σορούς – Σήμερα ολοκληρώνεται η έρευνα

Πατέρας αγνοούμενης κοπέλας: «Το κοριτσάκι μου θα το πάρω στο κουτί, τεμαχισμένο…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This