Εντοπίστηκε στον Ταΰγετο το αυτοκίνητο του αγνοούμενου ζευγαριού από την Αμερική

Must Read

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρμόδιες αρχές στην Μεσσηνία καθώς εντοπίστηκε στην περιοχή «Πέντε δρόμοι» στον Ταΰγετο το αυτοκίνητο του ζευγαριού των Αμερικανών για το οποίο είχε σημάνει Silver Alert εδώ και περίπου τέσσερις εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής ώστε να γίνει έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν μέσα σε αυτό βρίσκεται το ζευγάρι ή όχι.

Δείτε φωτογραφίες:

Το ηλικιωμένο ζευγάρι δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 23 Ιανουαρίου και για την αναζήτησή του έχει κινητοποιηθεί έχει εκδοθεί SILVER ALERT.  Τότε, είχαν αναχωρήσει για την Μονεμβασιά με το αυτοκίνητό τους και έκτοτε δεν έχουν δώσει σημεία ζωής.

Πρόκειται για τον David και Lucretia Robinson ηλικίας 83 και 80 ετών αντίστοιχα.

Η τελευταία επικοινωνία που είχαν ήταν, στις αρχές Φεβρουαρίου, με μια γυναίκα που τους πρόσεχε. Όταν δεν είχε νέα τους για μέρες πήγε στο σπίτι τους στη Μεσσηνία όπου είδε πως έλειπαν οι ίδιοι καθώς και το όχημά τους και ενημέρωσε την κόρη τους στην Αμερική.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This