«Ότι πιο σκληρό έχω δει στη ζωή μου» – Την εμπειρία του στο φονικό τρένο περιγράφει επιβάτης

Βρισκόταν στο κυλικείο 15 λεπτά πριν τη σύγκρουση

Must Read

Την χειρότερη και πιο σκληρή εμπειρία της ζωής του βίωσε ένα επιβάτης της μοιραίας αμαξοστοιχίας η οποία συγκρούστηκε με το εμπορικό τρένο στα Τέμπη, έξω από την Λάρισα.

Μάλιστα, ο ίδιος ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του καθώς 15 λεπτά μετά τη σύγκρουση ήταν στο κυλικείο, στο δεύτερο βαγόνι το οποίο καταστράφηκε.

«Ήταν ό,τι πιο σκληρό έχω δει στα 66 χρόνια της ζωής μου», είπε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN ο κύριος Γιώργος Ευθυμιάδης.

«Δεν θέλω να το ζήσει κανένας άνθρωπος. Τον πόνο αυτών των ανθρώπων ποιος θα τον απαλύνει;», ξέσπασε.

Ο κ. Ευθυμιάδης τόνισε πως «δεν έχει υπάρξει κανένα ενδιαφέρον, καμία επικοινωνία, να ρωτήσουν τι κάνουμε, να ζητήσουνε μία συγγνώμη».

Και πρόσθεσε: «Βρήκαν το εξιλαστήριο θύμα, είναι ο σταθμάρχης. Δεν με ενδιαφέρει εμένα ο σταθμάρχης. Αυτά είναι παιχνίδια πολιτικά (…). Συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν. Εμένα αυτό με ενδιαφέρει είναι ο πόνος που σκόρπισαν σε όλους εμάς».

Η στιγμή της σύγκρουσης

Όπως περιέγραψε, βρισκόταν στο βαγόνι έξι και κάποια στιγμή σηκώθηκε από τη θέση του για να πάει να πάρει νερό στο δεύτερο βαγόνι.

«Γύρισα πίσω, έκατσα και μετά από ένα τέταρτο έγινε το μοιραίο», είπε.

Όσο για το τι ακολούθησε:

«Στην αρχή νομίζαμε ότι εκτροχιάστηκε το τρένο. Δεν καταλάβαμε ότι έγινε σύγκρουση (…). Φύγανε ο κόσμος μέσα στο βαγόνι, σκόρπισε (…). Μετά το πρώτο σοκ προσπάθησα να ανοίξω δύο παράθυρα, δεν μπορέσαμε. Κάποιοι νεαροί προσπάθησαν να τα σπάσουν. Με τα πολλά το έσπασαν και άνοιξαν μία πόρτα. Βοηθώντας ο ένας τον άλλο αρχίσαμε να κατεβαίνουμε

Σκοτάδι και καπνός. Δεν γνωρίζαμε ότι έγινε σύγκρουση. Όταν περπατήσαμε περίπου 200-300 μέτρα και ήρθαν η αστυνομία, η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ και μας βοήθησαν, τότε μας είπαν ότι έγινε σύγκρουση».

Τέλος, επισημαίνει ότι η αντίδραση και η παρουσία αστυνομίας, πυροσβεστικής, ΕΚΑΒ και διασωστών ήταν άμεση, ενώ διευκρινίζει πως «δεν είδαμε κανέναν (από την εταιρεία). Ούτε τηλεφωνικά ούτε δια ζώσης (…)».

Δείτε τις δηλώσεις του:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This