Με δαγκωματιές στο σώμα βρέθηκε η Αμερικανίδα – 80 μέτρα μακριά ο σύζυγός της

Η σορός της έφερε δαγκωματιές από άγρια ζώα

Must Read

Μετά από 40 ολόκληρες ημέρες εντοπίστηκε το ζευγάρι των Αμερικανών που είχε εξαφανιστεί μαζί με το αυτοκίνητό του από τη Μεθώνη.

Ο Ντέιβιντ και η Λουκρητία Ρόμπινσον βρέθηκαν νεκροί σε χαράδρα 200 μέτρων βάθους, στον Ταΰγετο, αφού πρώτα οι αρχές εντόπισαν το όχημά τους.

Όλα δείχνουν ότι πιθανόν να πρόκειται για αυτοκτονία, ενδεχόμενο το οποίο είχε αναφέρει από την πρώτη στιγμή η κόρη τους μέσα από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema, το ζευγάρι βρέθηκε 80 μέτρα μακριά ο ένας από τον άλλον, ενώ η σορός της 80χρονης Λουκρητία βρέθηκε μπρούμυτα και έφερε δαγκωματιές από άγρια ζώα. Για την ανάσυρση των σορών έφτασαν στο σημείο πυροσβέστες, αστυνομικοί αλλά και άνδρες της ΕΜΑΚ.

https://www.youtube.com/watch?v=reaDBVwXlIE

«Τα πτώματα των γονιών μου μόλις βρέθηκαν στη βάση ενός γκρεμού. Δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες ακόμα. Θα χρειαστούν αρκετές ημέρες για να αναγνωριστούν επίσημα και να εκδοθεί πιστοποιητικό θανάτου. Περισσότερες πληροφορίες όσο μπορώ, όταν μπορώ» έγραψε σε νέα ανάρτηση η κόρη τους Τζουλιάνα.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι από την Αμερική έμενε εδώ και χρόνια στα Ντάπια Μεθώνης και διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με πολλούς από τους κατοίκους της περιοχής.

Την εξαφάνισή τους δήλωσε στο Α.Τ της Καλαμάτας μια φίλη τους η οποία δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί τους από τις 23 Ιανουαρίου.

Δείτε επίσης:

Βρέθηκαν νεκροί το ζευγάρι Αμερικανών ηλικιωμένων που αγνοούνταν

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This