Βρέθηκαν νεκροί το ζευγάρι Αμερικανών ηλικιωμένων που αγνοούνταν

Οι σοροί τους εντοπίστηκαν σε χαράδρα στον Ταΰγετο, εκεί όπου βρέθηκε νωρίτερα το αυτοκίνητό τους

Must Read

Τραγικός επίλογος για το ζευγάρι των ηλικιωμένων Αμερικανών που είχε εξαφανιστεί στη Μεθώνη, καθώς πριν από λίγη ώρα εντοπίστηκαν νεκροί σε χαράδρα στον Ταΰγετο.

Οι Ντέιβιντ Χάρισον Ρόμπινσον και Λουκρητία Ρόμπινσον, για το οποίους, μάλιστα, είχε σημάνει Silver Alert, αγνοούνταν από τις 23 Ιανουαρίου από την περιοχή της Μεθώνης ενώ, νωρίτερα σήμερα, εντοπίστηκε το αυτοκίνητό τους στην περιοχή «Πέντε δρόμοι», στο σημείο όπου, τελικά, εντοπίστηκαν και οι σοροί τους.

Ο εντοπισμός του οχήματός τους έθεσε σε συναγερμό τις αρμόδιες αρχές στη Μεσσηνία, με κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και δυνάμεις της αστυνομίας να σπεύδουν στο σημείο, για να προχωρήσουν άμεσα οι έρευνες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του best-tv.gr, άνδρες της ΕΜΑΚ «σκάναραν» την περιοχή με τη χρήση drone, εντοπίζοντας το άτυχο ζεύγος. Αυτή την ώρα εξελίσσεται η επιχείρηση ανάσυρσης των σορών τους.

Οπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, όταν το αυτοκίνητό τους έπεσε στον γκρεμό, οι δύο τους «εκτοξεύτηκαν» από το παρμπρίζ και κατέληξαν στο βάθος της χαράδρας, όπου και εντοπίστηκαν σήμερα σε προχωρημένη αποσύνθεση, έπειτα από εβδομάδες άκαρπων ερευνών.

Θυμίζουμε ότι η κόρη τους, η οποία ζει στην Αμερική, είχε δηλώσει πεπεισμένη πως οι γονείς της είχαν πεθάνει, ωστόσο επέμενε να συνεχιστούν οι έρευνες ωσότου βρεθούν οι σοροί τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This