Γλίτωσε από την τραγωδία στα Τέμπη και ετοιμάζεται να αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής!

Η πρωταθλήτρια της σκοποβολής Εμμανουέλα Κατζουράκη βγήκε από τα συντρίμμια σώα, με ελαφρά τραύματα

Must Read

Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε η πρωταθλήτρια της σκοποβολής Εμμανουέλα Κατζουράκη, καθώς κατάφερε να βγει σώα και μόνο με ελαφρά τραύματα από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η Χανιώτισσα αθλήτρια προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ και, σύμφωνα με τον προπονητή της, Γιώργο Σαλαβαντάκη, στην προσπάθεια της να ξεχάσει όσα έγιναν στην τραγωδία, αποφάσισε να ταξιδέψει αυτή την εβδομάδα με την εθνική ομάδα στην Ντόχα, όπου πιθανότατα θα αγωνιστεί στη σειρά του παγκοσμίου κυπέλλου.

«Δεν είναι καλά. Προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Επέλεξε να αγωνιστεί και όχι να καθίσει σπίτι της. Της είπα ότι δε με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, να κάνει ό,τι νιώθει εκείνη καλύτερο. Δε μιλάει καθόλου, επέλεξε να μείνει σιωπηλή, το περνάει μόνη της. Δεν μπορούμε να την πιέσουμε, Μακάρι να το ξεπεράσει γρήγορα, όσο δυνατόν είναι αυτό», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ΕΡΤ3 ο προπονητής της πρωταθλήτριάς μας στο skeet.

«Σίγουρα είναι αγωνίστρια. Ηθελε να είναι μαζί μας, από το να κάτσει σπίτι. Ελπίζω να τής κάνει καλό. Δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, με ενδιαφέρει η ψυχική της ηρεμία. Θα είμαστε δίπλα της. Πάμε για τους αγώνες με μισή καρδιά όλοι μας», πρόσθεσε ο κ. Σαλαβαντάκης.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This