Φωνή λαού: Χιλιάδες στους δρόμους σε όλη την Ελλάδα για το δυστύχημα στα Τέμπη

Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Δράμα και άλλες πόλεις χιλιάδες έχουν βγει στους δρόμους με πανό και συνθήματα φωνάζοντας «ποτέ ξανά» για την εθνική τραγωδία

Must Read

Σε ξεσηκωμό βρίσκεται σήμερα ολόκληρη η χώρα με στόχο να ακουστεί η φωνή της διαμαρτυρίας για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που έγινε μια εβδομάδα πριν και έχει «παγώσει» το πανελλήνιο.

Στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της χώρας χιλιάδες πολίτες έχουν βγει στους δρόμους προκειμένου να φωνάξουν πως οι ζωές τους μετράνε και πως δεν θα επιτρέψουν να γίνει ξανά μια τραγωδία σαν εκείνη της 28ης Φεβρουαρίου.

Δείτε επίσης: Στους δρόμους όλη η Πάτρα για την τραγωδία στα Τέμπη

Στην Αθήνα

Στους δρόμους του κέντρου της πόλης έχει κατεβεί η ΑΔΕΔΥ αλλά και φορείς και συλλογικότητες.

Δείτε επίσης: «Λυγίζει» διασώστρια ΕΚΑΒ για τραγωδία στα Τέμπη: «Αυτό που έζησα δεν το είχα φανταστεί ποτέ»

Στην Θεσσαλονίκη

Με κεντρικό σύνθημα «δεν ήταν δυστύχημα, ήταν δολοφονία» πραγματοποιούν διαδήλωση στην Καμάρα μέλη σωματείων, κινήσεων και οργανώσεων.

Στην Λάρισα

Μεγάλη συγκέντρωση σε όγκο και αριθμό, πρωτοφανής για τα δεδομένα της πόλης, με τη συμμετοχή μαθητών από τα σχολεία της Λάρισας, νέων παιδιών, αλλά και εργαζομένων, πραγματοποιείται στη κεντρική Πλατεία της Λάρισας, στο πλαίσιο της σημερινής απεργίας, στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας για την τραγωδία στα Τέμπη.

Με συνθήματα όπως «Στέρεψαν τα δάκρυα και έγιναν οργή, η νέα γενιά δεν σας συγχωρεί, αλλά και «νέα γενιά σου κλέβουν την ζωή, σου κήρυξαν τον πόλεμο, πολέμα τους και εσύ», μαθητές κρατούν πανό διεκδικώντας να μην υπάρξει συγκάλυψη ευθυνών για το πολύνεκρο τροχαίο.

Δείτε επίσης: Τέμπη: Δικηγόρος τραυματία: «Ο σταθμάρχης δεν ήταν νηφάλιος» – «Δουλεύουμε 20 μέρες χωρίς ρεπό» καταγγέλλει συνάδελφος του 59χρονου

Στη Δράμα

Στην Δράμα, στους δρόμους κατέβηκαν μαθητές, φορείς και σωματεία με κύριο αίτημα να αποδοθούν ευθύνες και να τιμωρηθούν οι πραγματικοί υπεύθυνοι για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Δείτε βίντεο:









Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This