«Μαμά τρακάραμε, έχει παντού φωτιές, καιγόμαστε» σοκάρει η μαρτυρία μητέρα διασωθείσας

Κάνει έκκληση για να βρει τη γυναίκα που βοήθησε την κόρη της

Must Read

Συγκλονίζει η μητέρα της νεαρής Εύης, η οποία σώθηκε από θαύμα κατά τη μοιραία σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη την 28η Φεβρουαρίου. Η κ. Ελένη μίλησε για όσα δραματικά έζησε η κόρη της, ενώ απηύθυνε και έκκληση στη γυναίκα που βοήθησε το παιδί της. 

Δεν μπορεί να συνέλθει μετά το φονικό δυστύχημα η Εύη. Μάλιστα, βλέπει κάθε βράδυ εφιάλτες με τρένα και ταράζεται. Ωστόσο, η κυρία Ελένη δεν παρέλειψε να πει ότι πλέον τα συναισθήματα του παιδιού της είναι ο θυμός, τα νεύρα αλλά και τα απανωτά «γιατί». Όπως είπε, τα τραύματα στο σώμα της κόρης της, Εύης, επουλώνται, όμως τα ψυχικά παραμένουν ακόμα. Αρχικά η κα Ελένη τόνισε ότι η κατάσταση είναι τραγική, καθώς το παιδί της, η Εύη, ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει. Η κόρη της που επέβαινε στο τρίτο βαγόνι κατάφερε να σωθεί χάρη σε έναν συνάδελφό της, ο οποίος την έβγαλε από το παράθυρο του τρένου. Στην συνέχεια η κ. Ελένη έκανε έκκληση μέσω της εκπομπής να επικοινωνήσει με την κυρία που έδωσε στην κόρη της ένα μπουφάν για να μην κρυώνει το μοιραίο βράδυ της σύγκρουσης, ώστε να την ευχαριστήσει. «Μαμά τρακάραμε, έχει παντού φωτιές, καιγόμαστε», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε η Εύη στην μαμά της, όταν επικοινώνησε μαζί της. Χαρακτηριστική είναι η περιγραφή της κατάσταση που επικρατούσε, όταν η Εύη πήγε σε ένα ασθενοφόρο στον τόπου της σύγκρουσης και της είπε ένας τραυματιοφορέας «έχεις σφαχτεί, αλλά έχω πιο σοβαρά να αντιμετωπίσω», καθώς υπήρχαν ακρωτηριασμοί.

 



Διαβάστε ακόμα:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This