Συγκλονίζει η αδερφή θύματος: «Η συγγνώμη του Μητσοτάκη δεν μου λέει τίποτα»

Η αδερφή του Γιάννη Βουτσινά συγκλονίζει περιγράφοντας τις στιγμές που οι συγγενείς άκουσαν ότι οι άνθρωποί τους διαμελίστηκαν

Must Read

Ο Γιάννης Βουτσινάς ήταν ένας από τους νέους ανθρώπους που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους μετά τη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, ενός εγκλήματος για το οποίο ξεκίνησε ήδη η αποποίηση ευθυνών.

Η αδερφή του αδικοχαμένου άνδρα, Κατερίνα Βουτσινά περιέγραψε τις δραματικές ώρες που οι συγγενείς κλήθηκαν να ακούσουν ότι οι αγαπημένοι τους διαμελίστηκαν ή εξαϋλώθηκαν μέσα στα βαγόνια του τρόμου.

«Τη δεύτερη μέρα στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου της Λάρισας, μείναμε κάποιες οικογένειες και μας ανακοίνωσαν ότι από τους δικούς μας ανθρώπους αυτό που υπάρχει είναι μόνο κάποια μέλη των σωμάτων τους» περιέγραψε και πρόσθεσε «Εγώ φορούσα ένα καπέλο και το μόνο που μπόρεσα να κάνω είναι να κατεβάσω το καπέλο μου».

Περιγράφοντας τον πόνο και την οδύνη των συγγενών, η ίδια σημείωσε ότι λύγισαν μέχρι και οι ψυχολόγοι: «Θυμάμαι, όμως, τον λυγμό μίας κοπέλας δίπλα μου που ακούστηκε σε όλη την αίθουσα. Ακόμα και η ομάδα ψυχολόγων που ήρθε για βοήθεια δεν είχε ενημερωθεί για το τι θα ακούσει και λύγιζαν ακόμη και αυτοί» ανέφερε και ευχαρίστησε όλους όσους στάθηκαν στην οικογένειά της: «Θέλω να ευχαριστήσω την ανθρωπιά σε ό,τι συναντήσαμε στη Λάρισα στους ανθρώπους και να πω ότι ξέρω, και ξέρουν όλοι οι άνθρωποι που χάσαμε τον άνθρωπό μας ότι δεν υπάρχει λέξη που να αντιστοιχεί σε αυτό που περνάμε».

«Ψυχολογική βοήθεια και υποστήριξη θα έπρεπε να υπάρχει και στους ανθρώπους που ήρθαν εθελοντικά να σκύψουν πάνω από εμάς. Το στοιχειώδες τουλάχιστον είναι ότι προετοιμαστείτε για το τί θα ακούσετε, ώστε να μπορέσετε να βοηθήσετε. Δεν είχαν κάν την στοιχειώδη σκέψη να ενημερώσουν» είπε η αδερφή του θύματος, προσθέτοντας ότι ο αδερφός της «δολοφονήθηκε».

Μάλιστα, η ίδια τόνισε «Η συγγνώμη του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν μου λέει τίποτα, εφόσον δεν απευθύνεται σε πρόσωπα πια. Ξέρω όταν κάποιος ζητάει συγγνώμη, πρέπει να την ζητάει σε ένα όνομα, σε έναν άνθρωπο», είπε και διερωτήθηκε: «Σε ποιους απευθύνεται; Ξέρουν τα ονόματα;».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This