Tα ζώδια σήμερα Κυριακή 12 Μαρτίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Κάντε συζητήσεις με τον σύντροφό σας που θα αφορούν την κοινή σας πορεία σε ήσυχο περιβάλλον, χωρίς πολλές προστριβές. Τολμήστε να κάνετε τα βήματα που μέχρι τώρα δεν τολμούσατε από φόβο για αποτυχία και να είστε σίγουροι ότι δεν θα απογοητευτείτε. Βάλτε καινούργιες βάσεις στη σχέση σας για να ανανεωθεί και να έχει το αίσιο μέλλον που πάντα ονειρευόσασταν. Οσοι είστε μόνοι, ήρθε ο καιρός να κλείσετε κατάμουτρα την πόρτα στη μοναξιά, αφού νέος έρωτας μπαίνει στη ζωή σας και την ομορφαίνει. Ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός σας θα ξεχειλίζουν, κάνοντας το ηθικό σας να αναπτερώνεται και να νιώθετε πως τώρα όλα πάνε καλά για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Ερευνήστε τα αληθινά σας συναισθήματα για να διώξετε μια και καλή ό,τι αντηχεί από προβληματικές σχέσεις του παρελθόντος, μια και το άγχος και το στρες δεν ήταν ποτέ οι καλύτεροι σύμβουλοι για θέματα αγάπης και έρωτα. Ανανεώστε τη συναισθηματική σχέση σας και δώστε της καινούργια ερεθίσματα για να προχωρήσει με πιο σίγουρα βήματα. Οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις δεν θα λείψουν, γι’ αυτό φροντίστε να είστε εγκρατείς σε αυτά που θα ακούσετε ή θα πείτε, ώστε η έλλειψη επικοινωνίας, που θα είναι αισθητή, να μη φέρει οριστική ρήξη με συνεργάτες, φίλους ή τον σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην ανακατευτείτε σε ξένες υποθέσεις χωρίς λόγο, ώστε να διατηρήσετε ανέπαφες τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Οι παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας θα δίνουν και θα παίρνουν, γιατί το μικροσκόπιο με το οποίο εξετάζετε τους ανθρώπους γύρω σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και πιάνει και την πιο ανεπαίσθητη λεπτομέρεια. Δώστε μάχη μέχρις εσχάτων για το καθετί και επιτεθείτε με πάθος στους στόχους σας. Αρχίστε καλύπτοντας τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στην οικογένειά σας, στους φίλους αλλά και στον εργασιακό σας χώρο, ώστε να μη διαιωνίζονται και εξακολουθούν να σας ταλανίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με καθαρό πνεύμα και άριστη ψυχολογία θα πετύχετε θαύματα, έως το ακατόρθωτο. Ανατροπές θα υπάρχουν, αλλά οι προκλήσεις που θα δημιουργηθούν από τα απρόοπτα θα σας τονώσουν και θα σας ωθήσουν να αγωνιστείτε ακόμα περισσότερο με σωστή στρατηγική για να βγείτε νικητές από όποιες αντίξοες καταστάσεις και αν υπάρξουν. Εάν μέχρι τώρα πιστεύατε πως ό,τι είχατε να πάρετε από τη θεά Τύχη το έχετε λάβει, κάνετε λάθος. Οι σωματικές δυνάμεις σας και η πληθωρική ζωτικότητα θα συμμαχήσουν με την τύχη, για να λάβετε ό,τι περιμένατε και ακόμα πιο πολλά.

ΛΕΩΝ: Μπορεί να είστε αρκετά δύσκολοι και να μη γίνεστε εύκολα φίλος, αλλά η ετοιμότητα του μυαλού σας μπορεί να σας βγάζει από τη δύσκολη θέση να υποκύπτετε. Λειτουργήστε με γνώμονα τη λογική σε όλα τα επίπεδα των σχέσεών σας και μην αφήσετε τις σκέψεις σας να ξεπηδούν από το ένα πράγμα στο άλλο, χωρίς να υπάρχει λογική σειρά, για να καταλήξετε σε σωστές αποφάσεις και συμπεράσματα. Δώστε χρόνο πρώτα στον εαυτό σας να εξοικειωθεί με το περιβάλλον και μετά ασχοληθείτε με τις προσωπικές, οικογενειακές και εργασιακές σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μειωμένη επικοινωνία που θα υπάρχει θα σας βάλει σε σκέψεις αν πρέπει να διαφοροποιήσετε αρκετά από τα δεδομένα στην ερωτική σας ζωή. Αυτό δεν είναι κακό, αρκεί να μην πιστέψετε σε λάθος πράγματα από λάθος άνθρωπο, ο οποίος μπορεί να σας κάνει να παραπλανηθείτε. Εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα που έχετε να ξεμπερδέψετε οριστικά με κάποια θέματα στηριζόμενοι όχι μόνο στον εαυτό σας αλλά και στα άτομα που σας αγαπούν και θα είστε πιο σίγουροι για τις κινήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Αποδεχτείτε προσκλήσεις που θα σας κάνουν για διασκέδαση και θα διαπιστώσετε πως η παρουσία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη, αφού ο ερωτισμός σας θα λειτουργεί προς όφελός σας. Η εβδομάδα είναι αρκετά σύνθετη και έτσι τα πράγματα στον συναισθηματικό τομέα θα είναι περίπλοκα είτε έχετε σχέση είτε είστε μόνοι. Το να δημιουργήσετε τώρα μια σχέση δεν είναι απαγορευμένο, όμως, είναι φρονιμότερο να μην πάρετε αποφάσεις ζωής, καθώς θα υπάρχει ο φόβος να πάρετε λάθος μηνύματα και αυτό θα σας πονέσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείξτε καλή θέληση, συνεργαστείτε με το έτερόν σας ήμισυ και θα έχετε απαντήσεις σε ερωτήματα που υπήρχαν καιρό στην καρδιά σας. Σκεφτείτε περισσότερο για να έχετε ξεκάθαρη κρίση, δώστε χρόνο και στον σύντροφό σας και βάλτε σε εφαρμογή ό,τι αποφασίσετε από κοινού λίγο αργότερα, για να μην το μετανιώσετε. Είστε άξιοι για να τα καταφέρετε και δεν έχετε κανέναν απολύτως λόγο να φοβάστε. Βάλτε μπροστά τα σχέδιά σας και σταματήστε να έχετε συνέχεια ως πρώτη σκέψη τον φόβο της αποτυχίας, γιατί εκτός ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, χάνετε πολύτιμο χρόνο για το μέλλον σας, που διαγράφεται ευνοϊκό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πείτε ναι στις αλλαγές που σας φέρνει η σημερινή μέρα και κάντε την τόσο δημιουργική που δεν θα έχει καμία σχέση με τα χρόνια που πέρασαν. Αφήστε τον δυναμισμό, το θάρρος και την άφθονη φυσική σας ενέργεια να βγουν στην επιφάνεια, για να ισορροπήσετε και να περιορίσετε την παρόρμηση που γενικώς σας διακρίνει, μια και είστε οι πρωτοπόροι του ζωδιακού κύκλου. Πρέπει να αναπτύξετε την ανεξαρτησία σας, να γίνετε περισσότερο αυτόνομοι για να καταφέρετε επιτυχώς να στηριχτείτε στα δικά σας πόδια και όχι στις πλάτες των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να μη σας αρέσει να νιώθετε έξω από τα νερά σας, αλλά θα πρέπει να μάθετε να είστε ανεκτικοί με κάποια πράγματα, αν θέλετε να μη γίνουν κάποιες μικρές σας αδυναμίες μεγάλες. Οι καθυστερήσεις στα εργασιακά θέματα και σχέδια είναι αναμενόμενες. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα είναι αρκετά δύσκολη, αλλά με καλή θέληση και υπομονή θα καταφέρετε ένα επίπεδο, ώστε να μην επηρεάσετε αρνητικά τον οικονομικό τομέα σας, που δείχνει να μην έχει καμία άνοδο προς το καλύτερο, γιατί στην πραγματικότητα δεν θα είναι έτσι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε προτεραιότητες και ανάλογα με το ποιος σημαίνει τα περισσότερα για εσάς αποφασίστε και την τακτική που θα ακολουθήσετε. Θα καλυτερέψουν οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, ώστε να αναπτύξετε τις ιδέες σας και να γίνουν πιο εύκολα κατανοητές. Προωθήστε πιο εύκολα τα σχέδιά σας, αρκεί να κάνετε τις σωστές επιλογές και κινήσεις. Βέβαια, δεν θα λείψουν οι εντάσεις στον οικογενειακό χώρο και αρκετές προστριβές. Κάπως έτσι θα είναι το κλίμα και στον εργασιακό χώρο, γι’ αυτό προσέξτε να μην κινηθείτε παρασκηνιακά, γιατί θα δώσετε αφορμές σε τρίτους να κάνουν σχόλια για το άτομό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφήστε τις εξελίξεις να πάρουν τον δρόμο τους και αυτό θα σας καλύψει τα κενά που θα υπάρχουν στους άλλους τομείς. Οι ευκαιρίες θα παίζουν κρυφτούλι και οι περισσότερες θα έχουν διφορούμενο χαρακτήρα. Για να μην προκύψουν παγίδες και για να αποφευχθούν τα δυσάρεστα, φροντίστε για σωστή πληροφόρηση από όλες τις κατευθύνσεις. Το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει κάποιες στιγμές να βγείτε από το αδιέξοδο στο οποίο θα νιώθετε ότι βρίσκεστε και θα σας ανακουφίζει με έξυπνες και πρακτικές λύσεις για τα προβλήματά σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This