Κρήτη: Χειροπέδες σε 66χρονο Ολλανδό που ξυλοκόπησε σύντροφο και κόρη στα Χανιά

Το ζευγάρι αλλοδαπών φέρεται πως διαμένει μόνιμα στην Αλμυρίδα Χανίων, όπου και εκτυλίχθηκε το βίαιο περιστατικό

Must Read

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση του περιστατικού γυναικείας κακοποίησης που έλαβε χώρα στα Χανιά της Κρήτης, με τις αρχές να προχωρούν στη σύλληψη ενός 66χρονου Ολλανδού, ως βασικού υπόπτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ekriti.gr, μια 44χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Ολλανδία, κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό της από τον σύντροφό της, ο οποίος την έστειλε στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, η άτυχη γυναίκα, η οποία παρελήφθη αρχικά από το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Βάμου, για να μεταφερθεί λίγο πριν από τις 3 τα ξημερώματα για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της προκάλεσε σωματικές βλάβες και στην 16χρονη κόρη του.

Οπως αναφέρει το τοπικό μέσο, το βίαιο περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Αλμυρίδα Χανίων, όπου φέρεται να διαμένει μόνιμα το ζευγάρι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This