Γλυκά Νερά: Έχασαν οριστικά την επιμέλεια της μικρής Λυδίας οι γονείς του Αναγνωστόπουλου

Θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ έχει γίνει η απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης

Must Read

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μπροστά στο μωρό τους στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 2021.

Δικαστήριο της Αθήνας απέρριψε το αίτημα της οικογένειας του πιλότου, που παραμένει στη φυλακή για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, για την επιμέλεια της κόρης του ζευγαριού, Λυδία, όπως δημοσίευσε η thesun.co.uk.

Το κοριτσάκι, δύο χρόνια από τη δολοφονία της μητέρας του, ζει με τη μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν και την αδερφή της στις Φιλιππίνες. 

Σύμφωνα με τη δικαστική υπόθεση, οι παππούδες της Λυδίας και γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, θα μπορούν για μία ώρα κάθε εβδομάδα να επικοινωνούν με τη μικρή μέσω Skype ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων.

«Η εξέλιξη αυτή είναι αυτό που θέλαμε από κάθε άποψη», υποστηρίζει ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης και συμπληρώνει: «Το κοριτσάκι θα ζει τώρα ειρηνικά με την αδερφή και την μητέρα της Καρολάιν, στις Φιλιππίνες. Η Λυδία δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη εκεί».

Η εν λόγω δικαστική απόφαση βάζει οριστικά τέλος στις προσπάθειες της οικογένεις του πιλότου να φέρει τη Λυδία πίσω στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει ξεκινήσει προσπάθεια προκειμένου να «αλλάξει» την πρωτόδικη απόφαση των ισοβίων και η δίκη αναμένεται στις 28 Μαρτίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καταδικάστηκε πέρυσι σε ισόβια κάθειρξη, για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, μπροστά στα μάτια της εννέα μηνών τότε κόρης του ζευγαριού Λυδίας, τον Μάιο του 2021, και εκτίει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This