Την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει ο 20χρονος Γεράσιμος – Ο μοναδικός που επέζησε από το πρώτο βαγόνι

Οι γιατροί κάνουν λόγο για θαύμα

Must Read

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 20χρονος που είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι του μοιραίου Intercity που οδήγησε στον θάνατο τουλάχιστον 57 επιβάτες, στα Τέμπη.

Ο Γεράσιμος Ιάσων Γεωργιάδης, με καταγωγή από τον Βόλο, είναι ο μόνος επιβάτης που κατάφερε να βγει ζωντανός από το πρώτο βαγόνι, και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ του γενικού νοσοκομείου της Λάρισας, με την κατάστασή του να είναι κρίσιμη.

Ο 20χρονος είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έχει ήδη υποβληθεί σε δύο χειρουργεία, με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για θαύμα, αφού δεν περίμεναν ότι ο νεαρός θα παρέμενε στη ζωή με τόσο σοβαρά τραύματα.

«Κάθε ώρα που περνά και την κερδίζει, είναι υπέρ του…» λένε οι γιατροί που παρακολουθούν τον 20χρονο που γλίτωσε επειδή εκτοξεύτηκε στα χωράφια μετά τη σύγκρουση.

Από πλευράς τους, οι γονείς του Ιάσονα ευχαριστούν από καρδιάς τους γιατρούς όπως επίσης και όλους όσους τους συμπαραστάθηκαν. Μάλιστα, σύμφωνα με το mega, οι γονείς ανέφεραν ότι τα παρέλαβαν τα πράγματα του παιδιού τους άθικτα, ενώ ο υπολογιστής του είχε μόνο μια μικρή ρωγμή.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This