Τρομερή καταγγελία πιλότου που βρισκόταν στο τρένο των Τεμπών – Περπάτησε 4 χλμ για να καλέσει βοήθεια

Καταρρίπτει το αφήγημα της κυβέρνησης για άμεση παρέμβαση του κρατικού μηχανισμού

Must Read

Καταρρίπτει το αφήγημα της κυβέρνησης για άμεση παρέμβαση του κρατικού μηχανισμού μετά από την φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, ένας πιλότος, ο οποίος ήταν επιβάτης στο μοιραίο Intercity.

Ο Κώστας Παπακωνσταντίνου περιέγραψε ότι ήταν τυχερός, καθώς ο ίδιος λόγω της εκπαίδευσης που έλαβε στην Πολεμική Αεροπορία, έσκυψε και πήρε μια θέση που θα τον προστάτευε, τη στιγμή της σύγκρουσης. 

Όπως περιγράφει ο πιλότος, κατάφερε να πηδήξει από τα σπασμένα παράθυρα και να βγει έξω από το τρένο. Γύρω του φοιτητές, άνθρωποι πανικόβλητοι, χαμένοι που όπως είπε, έτρεχαν προς τα χωράφια, μην ξέροντας καν που πηγαίνουν.

Αιμόφυρτος και ο ίδιος με τραύμα στο κεφάλι και στα πλευρά, ο κ. Παπακωνσταντίνου περπάτησε 4 χιλιόμετρα μέχρι την Ιτέα και αφού βρήκε καρτοτηλέφωνο κάλεσε το 112 και ενημέρωσε για το δυστύχημα.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This