Πατέρας Κυπριανού: «Τον στείλαμε στην Ελλάδα και επέστρεψε στο φέρετρο»

Τι είπε για τον τρόπο που πένθησε η οικογένεια

Must Read

Μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής έκανε ο πατέρας του Κυπριανού, του 23χρονου από τον Κύπρο ο οποίος έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Μιλώντας στο Star ο πατέρας Χριστόδουλος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Πενθείς το παιδί σου με όλα αυτά τα όνειρα… ήταν τελειόφοιτος νομικής.Το στείλαμε να σπουδάσει και να πάρει ”φώτα” από την Ελλάδα και ήρθε μέσα στο φέρετρο».

Ο πατέρας του νεαρού μίλησε και για την ιδιαίτερη σχέση που είχε με την εκκλησία από μικρό παιδί.

«Με ξυπνούσε αυτός για να πάω εκκλησία.Είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τον Άγιο Δημήτριο στη Θεσσαλονίκη. Έψελνε εκεί το παιδί».

Σχετικά με το πολύνεκρο δυστύχημα ο πατέρας Χριστόδουλος περιέγραψε πόσο βασανίστηκε μέχρι να δει το σώμα του γιου του καθώς άλλες σοροί ήταν καμένες και διαμελισμένες όπως έμαθε:

«Μου έλεγαν ότι βρήκαν αποτεφρωμένες και διαμελισμένες σορούς. «Λέω ”θεε μου το σώμα του, θέλω να το πιάσω να το πιάσω”. Αν πόνεσα μια φορά την ώρα που έγινε η έκρηξη… δεν με αφήναν να δω το σώμα του».

Όπως είπε, ησύχασε όταν άνοιξε το φέρετρο και είδε ότι το σώμα του ήταν άθικτο.

Συγκλονιστική ήταν η περιγραφή του σε όνειρο που είδε μια κοπέλα που γνώρισε τον Κυπριανό:

«Ήρθε μια κοπελίτσα που ήρθε να μου πει ότι κοιμόταν τη νύχτα του ατυχήματος και τον είδε στο όνειρο της με καμένα χέρια αλλά με άσπρο πρόσωπο. Μου έλεγε θέλω να πάρω τηλέφωνο τον Κυπριανό..

Ο ίδιος όπως είπε δεν έχει οργιστεί.«Έχουμε τον τρόπο να βιώνουμε και τη ζωή και τον θάνατο», είπε.

Τέλος σχολίασε το παράξενο συμβάν που έγινε στην κηδεία του Κυπριανού καθώς και τον τρόπο με τον οποίο θέλησε η οικογένεια να τον πενθήσει.

«Αυτό το παιδί είναι μέσα στο φως. Δεν γινόταν να γίνει μια κηδεία μέσα στο σκότος. Αφού πήγαμε σπίτι λέγανε ανέκδοτα και γελούσαν. Τρελαθήκανε; όχι προσευχήθηκαν ένιωσαν την παρηγοριά και ότι είναι μέσα στο φως.

Ενώ ήταν ηλιόλουστη μέρα, όταν βγήκε το φέρετρό του έξω, ένα μαύρο σύννεφο κάλυψε τα πάντα, έριξε βροχή και χαλάζι. Αλλά όταν είπα αμήν βγήκε ένας ήλιος».

Δείτε τις δηλώσεις του:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This