Σε σοκ η Δαρμουσλή μετά τον εμπρησμό στο εστιατόριο του συζύγου της – Αναλαμβάνει το τμήμα εκβιαστών 

Τα κυκλώματα της νύχτας δρουν ανενόχλητα!

Must Read

Παρανάλωμα του πυρός έγινε το ιταλικό εστιατόριο Cavaliere στη Νέα Σμύρνη μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να τραυματιστεί και ένα μωρό να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Πρόκειται για το διάσημο εστιατόριο επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς, με τις αρχές να ερευνούν εμπρηστική επίθεση. Μεταξύ των ιδιοκτητών του εστιατορίου είναι ο σύζυγος της ηθοποιού Μάρας Δαρμουσλή, Βασίλη Τσατσάκη αλλά και η πρώην τηλεοπτική γυμνάστρια Έλλη Αγγελιδάκη.

Αγγελιδάκη-Δαρμουσλή

Μάλιστα, η ηθοποιός στις πρώτες τις δηλώσεις, εμφανώς τρομαγμένη, ανέφερε ότι το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να μην τραυματιστεί κάποιος άνθρωπος που βρισκόταν στον χώρο.

«Από τα δελτία ενημερώθηκα. Δεν είμαι στο σημείο. Πήγε ο Βασίλης, ο άνδρας μου, για να ενημερωθεί από τις αρχές. Αυτό έγινε στις 4-5 το πρωί και το μάθαμε στις 07:00 γιατί εκείνη την ώρα έτυχε να ξυπνήσω εγώ για να θηλάσω. Εγώ ψάχνω πιο πολύ να δω αν είναι καλά, μην υπάρχουν τραυματίες, μην έχει τραυματιστεί άνθρωπος» ανέφερε η Μάρα Δαρμουσλή μιλώντας στο Πρωινό και πρόσθεσε:

«Κάμερες υπάρχουν, αλλά δεν ξέρω ακριβώς πώς λειτουργούσε το κύκλωμα και πού έχει μείνει αρχείο γιατί ήταν live κάμερες. Το μαγαζί έχει καεί ολοσχερώς. Ήταν μεγάλη επένδυση, από εκεί και πέρα, είμαι και μητέρα, έμαθα άνθρωποι καήκαν, ένα βρέφος πήγε στο Παίδων, εκεί πήγε το μυαλό μου πιο πολύ, μην έπαθε κανένας τίποτα, γιατί έβλεπα κι εγώ τις εικόνες με τον καπνό μέχρι πού φαινόταν. Ήταν τρομακτική η φωτιά, ήταν τρομακτικό. Εμένα με ενδιαφέρει το καλό των ανθρώπων, ούτε για τρομοκρατικά χτυπήματα, ούτε απειλές, ούτε μίση είχε η οικογένειά μας. Να είμαστε καλά, με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι να είναι καλά και από εκεί και πέρα υπάρχουν οι αρχές και οι αρμόδιοι, οι οποίοι θα αναλάβουν και θα ψάξουν να δουν τι θα γίνει».




Στη Δίωξη Εκβιαστών ο φάκελος της υπόθεσης

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών εξετάζει τη μαρτυρία του Μπαγκλαντεσιανού υπάλληλου, ο οποίος περιέγραψε ότι στις 4:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, είδε τους εμπρηστές να σπάνε τη τζαμαρία του εστιατορίου και να ρίχνουν μέσα εκρηκτικό μηχανισμό. Ο φάκελος της υπόθεσης διαβιβάστηκε στο τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, γεγονός που σημαίνει ότι οι Αρχές εξετάζουν την εμπλοκή κυκλωμάτων της νύχτας.





Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που έλαβαν κλήσεις για φωτιά από τρομοκρατημένους κατοίκους της περιοχής, έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν να επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς. Φόβος των πυροσβεστών ήταν να μην φτάσουν οι φλόγες που είχαν κατακάψει το εστιατόριο εστίασης στα διαμερίσματα που βρίσκονται πάνω.

Η φωτιά, ωστόσο, επεκτάθηκαν στον πρώτο όροφο, προκαλώντας ζημιές. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική απεγκλωβίστηκαν 5 άτομα από την πολυκατοικία. Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, καθώς και μια μητέρα με το βρέφος της, που μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο Παίδων


Εργαζόμενος της καθαριότητας του καταστήματος ανέφερε πως ενώ βρισκόταν μέσα και καθάριζε, εμφανίστηκαν 2-3 άτομα τα οποία έσπασαν το τζάμι, πέταξαν κάτι ακριβώς στην είσοδο του καταστήματος, και εκδηλώθηκε αμέσως η φωτιά που επεκτάθηκε στον υπόλοιπο χώρο. «Καθόμουν στο δωμάτιό μου, και ξαφνικά άκουσα μικρούς πυροβολισμούς, αλλά ήταν σαν να ακούς το απορριμματοφόρο που έρχεται κάθε πρωί. Σε κάποια στιγμή πιο μετά ακούσαμε τα πυροσβεστικά και καταλάβαμε ότι κάτι έγινε», είπε ο κ. Γιώργος που μένει απέναντι.  

Δείτε επίσης:

Γίναμε και επίσημα Βολιβία: Άλλο ένα μαγαζί κάηκε στη Νέα Σμύρνη και ο Θεοδωρικάκος άφαντος!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This