Κρήτη: Συγκλονιστική μαρτυρία για τον χαμό της 22χρονης Πένυς σε τροχαίο – «Το δέντρο της πήρε το κεφάλι»

«Η Πένυ καθόταν συνοδηγός, αλλά δεν φορούσε ζώνη. Είχε και το παράθυρο ανοιχτό», τόνισε περίλυπος ο πατέρας του συντρόφου της

Must Read

Συγκλονισμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι της 22χρονης Πένυς Μ., η οποία άφησε την τελευταία της πνοή λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σε τροχαίο δυστύχημα στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια φίλη της ντεραπάρισε και η ίδια χτύπησε με σφοδρότητα το κεφάλι της σε ένα δέντρο.

Η 22χρονη Πένυ, η οποία έμενε στις Άνω Αρχάνες, επέστρεφε από τiς Κάτω Αρχάνες, όπου είχε πάει για να επισκεφθεί τον πατέρα του συντρόφου της, ο οποίος έχασε πρόσφατα τη μητέρα του. Η άτυχη πρώην αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης με ποικίλες διακρίσεις, συγκατοικούσε με το σύντροφό της και σε λίγες ημέρες οι δυο τους θα αρραβωνιάζονταν. Η μοίρα, όμως, της επεφύλασσε ένα άσχημο παιχνίδι. Μια φίλη της προσφέρθηκε να τη γυρίσει στο χωριό και ενώ τα δύο κορίτσια κινούνταν επί της επαρχιακής οδού Ηρακλείου – Αρχανών, στο 13ο χιλιόμετρο το αμάξι προσέκρουσε πάνω στο κράσπεδο και αναποδογύρισε.

«Σήμερα ήταν το μνημόσυνο για τα 40 της μητέρας μου. Η Πένυ είχε πάει στο Ηράκλειο για να δει την μαμά της και της είπε “μαμά θα πάρω το αμάξι για να γυρίσω”. Εν τέλει δεν πήρε το αμάξι και πήρε μία φίλη της τηλέφωνο για να έρθουν στο μνημόσυνο», αναφέρει χαρακτηριστικά στο newsit.gr ο πατέρας του συντρόφου της, Κώστας Σκλαβούνος.

«Ανέβαινε το αυτοκίνητο επάνω και οδηγούσε η φίλη της. Η Πένυ καθόταν συνοδηγός, αλλά δεν φορούσε ζώνη. Είχε και το παράθυρο ανοιχτό. Το αυτοκίνητο τράκαρε στο πεζοδρόμιο και ανασηκώθηκε. Έπεσε σε ένα δέντρο και όπως είχε ανοιχτό το παράθυρο το δέντρο της πήρε το κεφάλι. Την πήγαν στο Νοσοκομείο αμέσως, αλλά η Πένυ μας δεν τα κατάφερε», εξηγεί, σημειώνοντας πως ο ίδιος έμαθε αργά χθες τη νύχτα πως η 22χρονη υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά της, νοσηλευόμενη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

«Θα είχαν ήδη αρραβωνιαστεί»

«Η κοπέλα που οδηγούσε το αυτοκίνητο είναι σε σοκ. Περιμένουμε να μας πει τι ακριβώς έγινε», σημειώνει στη συνέχεια και προσθέτει πως «με τον γιο μου ετοιμάζονταν να αρραβωνιαστούν. Θα είχαν ήδη αρραβωνιαστεί, αλλά δεν έγινε επειδή πέθανε η μητέρα μου. Έχει δύο αδερφές, η μητέρα τους τις μεγάλωσε μόνη της».

«Είμαι πεθερός και έχασα μια κόρη. Ήταν χρυσό κορίτσι και αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης. Θερμή παράκληση να προσέχουν οι νέες ηλικίες, όταν κρατάνε τιμόνι», καταλήγει ο κ. Σκλαβούνος. Η κηδεία της αδικοχαμένης Πένυς Μ. θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 27/3, στις 15.00 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως στο Ηράκλειο.

*πηγή φωτο: creta24.gr

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This