Εθνική τραγωδία στα Τέμπη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο συμβασιούχος σταθμάρχης

Καλείται να καταβάλει και εγγύηση ύψους 10.000 ευρώ

Must Read

Ολοκληρώθηκε η απολογία του συμβασιούχου σταθμάρχη Λάρισας, ο οποίος είχε την απογευματινή βάρδια την 28η Φεβρουαρίου, ημέρα της πολύνεκρης σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, με τους δικαστές να τον αφήνουν, κατόπιν, ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.

Οι όροι που τού επιβλήθηκαν, αφορούν στην εμφάνισή του σε αστυνομικό τμήμα κάθε 15 ημέρες και στην απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα, ενώ καλείται να πληρώσει και εγγύηση ύψους 10.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι ο συμβασιούχος σταθμάρχης θα έπρεπε να έχει μείνει μαζί με τον άπειρο και προφυλακισμένο 59χρονο σταθμάρχη μέχρι και τις 23:00, το μοιραίο εκείνο βράδυ, όμως αποχώρησε από τη βάρδιά του. Στους ισχυρισμούς του υποστήριξε ότι είχε συγκεκριμένο ωράριο και επειδή ήταν συμβασιούχος δεν μπορούσε να κάνει υπερωρίες.

  • Δείτε τις δηλώσεις των δικηγόρων του:

Θυμίζουμε πως αύριο, Τρίτη 28 Μαρτίου, αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης ο εμπειρότερος εκ των σταθμαρχών που είχαν βάρδια το μοιραίο βράδυ, εκείνος, δηλαδή, που θα έπρεπε να είναι στη θέση του μέχρι τις 23:00, αλλά έφυγε στις 22:10. Ο εν λόγω σταθμάρχης θα κληθεί να δώσει απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα, μεταξύ άλλων και για τις βάρδιες που διορθώθηκαν με μπλάνκο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This