Το «Σήμερα γάμος γίνεται» έπαιζε στην κηδεία της Πένυς – Ντυμένος γαμπρός ο σύντροφός της

«Την έχασα. Να μάθετε να αγαπάτε τους ανθρώπους σας, πράμα άλλο δε σας λέω»

Must Read

Ράγισαν και οι πέτρες το μεσημέρι της Δευτέρας στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου, στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία για την Πένυ Μουλιανάκη, ο οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της 25ης Μαρτίου.

Η αδικοχαμένη 22χρονη πρωταθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης, σε λίγες μέρες θα αρραβωνιαζόταν τον σύντροφό της Αποστόλη Σκλαβούνο, ο οποίος στην κηδεία της πήγε ντυμένος γαμπρός, ενώ ακούγονταν το τραγούδι «Σήμερα γάμος γίνεται»…

Ο νεαρός άνδρας ήταν ράκος, ενώ συντετριμμένη ήταν και η οικογένεια της Πένης, με την μητέρα της να ξεσπά συνεχώς για το κοριτσάκι της και την ασύλληπτη τραγωδία. «Αφήστε με να πάω μαζί με το παιδί μου», φώναζε υποβασταζόμενη. Είχε πει χθες μάλιστα ότι θα την πάει νύφη στην εκκλησία…

Λίγη ώρα πριν το τελευταίο «αντίο», ο Αποστόλης Σκλαβούνος με τρεμάμενη φωνή είχε μιλήσει στο Star για την αγαπημένη του και την απώλειά της:

«Δεν μπορείτε να καταλάβετε. Ο άνθρωπος που με καταλάβαινε έφυγε. Τη δύναμή μου της την έδωσα για να σωθεί στο Βενιζέλειο και την πήρε μαζί της και την έχασα τη δύναμή μου. Την έχασα. Να μάθετε να αγαπάτε τους ανθρώπους σας, πράμα άλλο δε σας λέω. Πράμα άλλο».







Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This