Σπαραγμός στην κηδεία της 22χρονης Πένυς που «έφυγε» σε τροχαίο

Τραγικές φιγούρες η οικογένεια και ο σύντροφος της

Must Read

Δεν άντεξαν και «λύγισαν» όλοι όσοι βρέθηκαν νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στην κηδεία της 22χρονης Πένυς η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο που είχε ανήμερα της 25ης Μαρτίου.

Στην εκκλησία όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία αλλά και στο νέο κοιμητήριο που έγινε η ταφή συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου για να αποχαιρετίσει την άτυχη κοπέλα.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς, οι αδερφές και ο σύντροφος της που αδυνατούν να πιστέψουν πως η Πένυ δεν είναι πια στη ζωή.

Σύμφωνα με το creta24.gr, στο χώρο υπήρχαν λευκά λουλούδια αλλά και μποπονιέρες.

Η πιο σπαρακτική στιγμή ήταν όταν το λευκό φέρετρο μπήκε στην εκκλησία.

Δείτε βίντεο:





Απαρηγόρητος ο σύντροφος της

Απαρηγόρητος και με δάκρυα στα μάτια είναι ο σύντροφος της 22χρονης Πένυς από την Κρήτη η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της 25ης Μαρτίου.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, o Αποστόλης Σκλαβούνος ο οποίος σε λίγο καιρό θα αρραβωνιαζόταν με την αδικοχαμένη νεαρή δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε την γυναίκα της ζωής τους.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω», επαναλάμβανε με λυγμούς  λέγοντας συνεχώς πως: «Έχασα την γυναίκα μου, ο πόνος μου είναι τεράστιος και δεν μπορώ να το πιστέψω».

Σε κλίμα οδύνης, θα πουν σήμερα το τελευταίο αντίο συγγενείς, φίλοι και συναθλητές, στην 22χρονη Πένυ, αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης, που έχασε την ζωή της σε τροχαίο, στην Κρήτη.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου, στο Ηράκλειο, στις 03:00 το μεσημέρι.

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της

Τραγική φιγούρα, η μητέρα της άτυχης κοπέλας, που μάλιστα επρόκειτο να αρραβωνιαστεί τον σύντροφό της σε λίγες ημέρες, όμως τελικά δεν πρόλαβε...

«Το παιδί μου γελούσε συνέχεια, ήτανε μέσα στη ζωντάνια και ‘έφυγε’ άδικα. Δεν έπρεπε να ‘φύγει’… δεν ήτανε σημείο αυτό για ‘φύγει’ κάποιος», ανέφερε η μητέρα της και συμπλήρωσε:

«Το έχασα άδικα το παιδί μου. Εγώ αύριο θα το πάω νύφη στην εκκλησία. Όσοι το ξέρουν το παιδί μου θέλω να το θυμούνται, τίποτα άλλο. Μου είπαν ότι έφυγε ένας άγγελος. Έτσι μου είπαν στο νοσοκομείο».

Οι τελευταίες ώρες

Η άτυχη Πέννυ, που έμενε στις Άνω Αρχάνες, είχε πάει να δει τον πατέρα του συντρόφου της, αφού πρόσφατα είχε φύγει από την ζωή η μητέρα του.

«Είχαμε τα 40 της μαμάς μου και είχε έρθει να μας επισκεφθεί. Η Πέννυ μας έμενε με το γιο μου στις Αρχάνες και θα αρραβωνιάζονταν. Πέθανε, όμως, η μητέρα μου και επειδή είχαμε τα 40 τώρα θα αρραβωνιάζονταν σε μερικές ημέρες. Ήταν ένα πολύ αξιόλογο κορίτσι και νιώθω σαν να έχω χάσει τη μεγάλη μου κόρη», λέει ο πατέρας του συντρόφου της 22χρονης Πέννυς και περιγράφει πως έγινε η μοιραία πρόσκρουση.

Μια φίλη της προσφέρθηκε να τη γυρίσει στο χωριό και ενώ τα δύο κορίτσια κινούνταν επί της επαρχιακής οδού Ηρακλείου-Αρχανών, στο 13ο χιλιόμετρο το αμάξι προσέκρουσε πάνω στο κράσπεδο και αναποδογύρισε.

«Ανέβαινε το αυτοκίνητο επάνω και οδηγούσε η φίλη της. Η Πέννυ καθόταν συνοδηγός αλλά δεν φορούσε ζώνη. Είχε και το παράθυρο ανοιχτό. Το αυτοκίνητο τράκαρε στο πεζοδρόμιο και ανασηκώθηκε. Έπεσε σε ένα δέντρο και όπως είχε ανοιχτό το παράθυρο το δέντρο της πήρε το κεφάλι. Την πήγαν στο Νοσοκομείο αμέσως αλλά η Πέννυ μας δεν τα κατάφερε», εξηγεί ο ίδιος.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν τα μεσάνυχτα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η φίλη της άτυχης κοπέλας, στο 13ο χλμ Ηρακλείου-Αρχανών, έφυγε από την πορεία του, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, και προσέκρουσε σε δέντρο.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκε σοβαρά η Πένυ, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε και παρ’ όλες τις προσπάθειες των γιατρών τελικά έχασε τη μάχη με τη ζωή στο νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This