Ο Βαρδάρης έφερε προβλήματα στην Θεσσαλονίκη: Έπεσε σκεπή σπιτιού – Κλήσεις και στην Πυροσβεστική

Must Read

Το νέο κύμα κακοκαιρίας έδειξε ήδη τα «δόντια» του στην Θεσσαλονίκη, με τον Βαρδάρη να «φυσάει»…προβλήματα και ζημιές! Οι κάτοικοι της πόλης ήρθαν από νωρίς το πρωί αντιμέτωποι με πτώση της θερμοκρασίας, αλλά και με μεγάλα προβλήματα σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Οι ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι, που φτάνουν τοπικά τα 5 με 6 μποφόρ, προκάλεσαν πτώσεις δέντρων. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε, μέχρι στιγμής, κλήσεις για τουλάχιστον πέντε πτώσεις δένδρων, χωρίς όμως να αναφερθούν τραυματισμοί. Ανάμεσα στις περιοχές που επλήγησαν είναι το Ωραιόκαστρο και το Κορδελιό.

Μάλιστα, από την κακοκαιρία έπεσε η σκεπή ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού, στην οδό Γιαννιτσών. Το περιστατικό προκαλεί αντιδράσεις, αφού από το σημείο περνάει κόσμος και λίγα δευτερόλεπτα πριν πέσει η σκεπή είχε περάσει ένα παιδί με το σκυλάκι του. Τυχεροί ήταν και οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων που ήταν σταθμευμένα εκεί.

Την ίδια ώρα, διακοπές ηλεκτροδότησης καταγγέλλουν από νωρίς κάτοικοι σε περιοχές της Καλαμαριάς.

Η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη έχει πέσει στους 6 βαθμούς Κελσίου, ενώ επικρατούν λίγες νεφώσεις. Στην εξέλιξη της ημέρας αναμένεται ηλιοφάνεια, ενώ οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ.



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This