Ηλεία: Χειροπέδες σε 53χρονο ποινικό και άλλους τέσσερις που οργάνωναν «χτύπημα» στα ΕΛΤΑ

Στήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση

Must Read

Κυριολεκτικά στον ύπνο έπιασε η αστυνομία σήμερα τα ξημερώματα μια συμμορία πέντε ατόμων που έμενε σε ενοικιαζόμενα δωμάτια σε περιοχή του Πύργου η οποία είχε μεγάλα σχέδια καθώς οργάνωνε «χτύπημα» στα ΕΛΤΑ της περιοχή τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, οι πέντε εγκληματίες έμεναν στα Δουνέικα Ηλείας. «Φρένο» στα μεγαλεπήβολα σχέδιά τους έβαλαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, της ΟΠΚΕ Ηλείας και Αχαΐας και με τη συνδρομή δυνάμεων της ΕΚΑΜ από την Αθήνα οι οποίοι τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν.

Δείτε φωτογραφίες από το κρησφύγετο της σπείρας:

Συγκεκριμένα, η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε τέσσερις Έλληνες και έναν Αλβανό.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες, είναι ένας διαβόητος κακοποιός με καταγωγή από την Ηλεία,ένας 53χρονος, ο οποίος εδώ και δύο τουλάχιστον δεκαετίες απασχολεί τις αρχές, ενώ έχει φυλακιστεί για παρόμοια αδικήματα στο παρελθόν.

Μάλιστα,φέρεται να προσπάθησε να το σκάσει, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, όμως άνδρες της ΕΚΑΜ τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Μέσα στα δωμάτια βρέθηκαν πιστόλια, κουκούλες, γάντια, και μπιτόνια με βενζίνη, ενώ διαπιστώθηκε πως είχαν και ένα κλεμμένο ΙΧ το οποίο ενδεχομένως σκόπευαν να κάψουν με το εύφλεκτο υγρό αμέσως μετά την επίθεση για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Η αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη των εγκληματιών αφού το τελευταίο διάστημα παρακολουθούσαν τα τηλέφωνά τους και διαπίστωσαν τι σχεδίαζαν να κάνουν. Έτσι, άμεσα και υπό άκρα μυστικότητα στήθηκε η μεγάλη επιχείρηση για την σύλληψή τους, η οποία διήρκεσε από τις πέντε τα ξημερώματα έως και τις επτά το πρωί της Τετάρτης.

Δείτε ρεπορτάζ:










Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This