Στον νεκρό διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ θα ρίξει την ευθύνη ο επιθεωρητής!

Ο εκλιπών ήταν ένα σημαντικό πρόσωπο για την διερεύνηση της τραγωδίας

Must Read

Στο Κωνσταντίνο Χρυσάγη, τον 66χρονο διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ ο οποίος έχασε την ζωή του την περασμένη Κυριακή σε τροχαίο στο Λαγονήσι, θα ρίξει την ευθύνη για τους σταθμάρχες που ήταν σε βάρδια την 28η Φεβρουαρίου μαζί με τον 59χρονο προφυλακισμένο σταθμάρχη ο επιθεωρητής του ΟΣΕ, σύμφωνα με εκτιμήσεις!

Ο επιθεωρητής θα περάσει το κατώφλι του εφέτη ανακριτή αύριο για να απολογηθεί και θα αποδώσει την τελική έγκριση στον υπεύθυνο του ΟΣΕ!

Σύμφωνα πληροφορίες της τηλεόρασης του Mega, ο επιθεωρητής είπε «εγώ δεν έκανα τίποτα άλλο απλά τοποθετούσα τους νέους σταθμάρχες σε νυχτερινές βάρδιες. Είχα βάλει τον συγκεκριμένο σταθμάρχη στην τέταρτη εβδομάδα. Δεν είχα καμία ενημέρωση πως υπήρξε πρόβλημα στη βάρδια, σύμφωνα με τις κυκλικές βάρδιες».

Ο επιθεωρητής θα αναφέρει επίσης, πως εκείνος πρότεινε αλλά δεν όρισε τις βάρδιες, καθώς αυτό το έκανε ο διευθυντής κυκλοφορίας που σκοτώθηκε.

Μέχρι στιγμής, έχουν απολογηθεί ο 59χρονος που ήταν σε βάρδια την μοιραία νύχτα ο οποίος έχει προφυλακιστεί και οι σταθμάρχες που ήταν πριν από αυτόν, ο συμβασιούχος και ο πιο έμπειρος.  Οι δύο σταθμάρχες, που απολογήθηκαν ήδη, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν υποχρέωσή τους να μείνουν μέχρι τις 11 καθώς εν ολίγοις μεταξύ 22:00 και 23:00 αυτό που έπρεπε να κάνουν ήταν να παραδώσουν στον επόμενο.

Όπως φαίνεται, το στέλεχος του ΟΣΕ που έφυγε από τη ζωή ήταν σημαντικό ώστε να ρίξει φως στην υπόθεση της τραγωδίας και να πει όσα άλλα δεν τολμούν, ωστόσο, πλέον αυτό δεν είναι εφικτό.

Δείτε βίντεο:



Δείτε επίσης:

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και ο έμπειρος σταθμάρχης! – «Δεν είχα υποχρέωση να μείνω όλη τη βάρδια μου», κατέθεσε

Εθνική τραγωδία στα Τέμπη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο συμβασιούχος σταθμάρχης
 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This