Υπόθεση παιδοβιασμού στην Κρήτη: Πώς αντέδρασε ο 15χρονος όταν η μητέρα του βρήκε τις επίμαχες φωτογραφίες

Απολογείται αύριο, Παρασκευή ο 66χρονος - Ποινική δίωξη στον 46χρονο ουρολόγο που φέρεται να εμπλέκεται

Must Read

Μουδιασμένη παρακολουθεί τις σοκαριστικές εξελίξεις η τοπική κοινωνία της Κρήτης αναφορικά με όσα αποκαλύπτονται για την δράση του γνωστού λυράρη στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας ενός ανήλικου αγοριού.

Ο 15χρονος έβαλε τα κλάματα

Ο 66χρονος απολογείται αύριο, Παρασκευή, ενώ οι αστυνομικές Αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για σκευωρία ενώ οι αρχές κάνουν λόγο για αδιάσειστα στοιχεία. Μάλιστα, τονίζει πως δεν γνωρίζει πώς να δημιουργήσει προφίλ στις πλατφόρμες όπου υπάρχουν τα ψεύτικα προφίλ του ανηλίκου. Μάλιστα, ο συνήγορός του, Διονύσης Βέρρας, δήλωσε: «Έχω την εντύπωση ότι σε αυτές τις υποθέσεις πρέπει όλοι να είναι σοβαροί. Ο εντολέας μου μιλάει για πλεκτάνη που θα καταπέσει ήδη από το ανακριτικό γραφείο. Υφαίνεται μία δικογραφία που στηρίζεται αποκλειστικά στις περιγραφές του παιδιού και τα ευρήματα έχουν να κάνουν με το ίδιο το παιδί. Αυτός δεν φαίνεται να έχει καμία ψηφιακή συμμετοχή».

Την ίδια ώρα, στο φως της δημοσιότητας έρχονται και νέα στοιχεία γύρω από το πώς ανακάλυψε η μητέρα του 15χρονου το περίεργο φωτογραφικό υλικό που είχε στην κατοχή του ο ανήλικος στο κινητό του, και πώς αντέδρασε ο ίδιος. Όταν ζήτησε από τον γιο της εξηγήσεις για το περιεχόμενο των φωτογραφιών, ο ανήλικος φέρεται να έβαλε τα κλάματα και να κλειδώθηκε στο δωμάτιο του.

Τυχαία, πατώντας κατά λάθος στην οθόνη του κινητού του παιδιού της, βρήκε η μητέρα τις γυμνές φωτογραφίες του ανήλικου αγοριού, το οποίο φέρεται να εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ο 66χρονος λυράρης, πλασάροντας το παράλληλα, υπό καθεστώς απειλών και εκβιασμών, σε άλλους άνδρες. Η γυναίκα υπέστη σοκ, προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της, όπως περιγράφεται, προκειμένου να μάθει που είχε μπλέξει το παιδί της. Ούτε καν μπορούσε να υποψιαστεί το μέγεθος της σοβαρότητας  της όλης ιστορίας. Συμβουλεύτηκε ειδικούς για να την καθοδηγήσουν, να πράξει το σωστό, και εκείνοι  κατέστησαν σαφές ότι ο μόνος δρόμος που μπορούσε να ακολουθήσει για να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια, όσο σκληρή και αν είναι, ήταν αυτός της Αστυνομίας. Η οικογένεια του παιδιού προσπαθεί να προστατεύσει τον ανήλικο και τα αδέρφια του από όλη αυτή τη δημοσιότητα και αυτό που ζητούν είναι να υπάρξει διερεύνηση σε βάθος και παραδειγματική τιμωρία.

 

Ποινική δίωξη στον ουρολόγο

Παράλληλα, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη στον 46χρονο ουρολόγο ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας του 15χρονου στην Κρήτη. Μάλιστα, μετά από όσα αποκαλύφθηκαν και για την δική του εμπλοκή στην υπόθεση, ο γιατρός τέθηκε σε αργία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διοικητής του Βενιζέλειου, Κώστας Τερζάκης μόλις έλαβε το απαραίτητο έγγραφο από την Εισαγγελία προχώρησε στην άμεση αναστολή καθηκόντων του γιατρού. «Έλαβα από την εισαγγελία το έγγραφο στο οποίο αναφερόταν όταν ασκήθηκε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Οι κινήσεις ήταν άμεσες καθώς εξέδωσα απόφαση για άμεση αναστολή καθηκόντων του συγκεκριμένου γιατρού με ισχύ από χθες το μεσημέρι και για έναν μήνα, όπως δηλαδή προβλέπεται από το νόμο», τόνισε. Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος δεν έχει συλληφθεί, καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο. Ο 46χρονος γιατρός φαίνεται πως ήταν μία από τις επαφές του ανηλίκου μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας με τον οποίο έκλεισαν ένα ραντεβού προκειμένου να προχωρήσουν σε ερωτική επαφή. Τελικά η επαφή δεν συνέβη όπως ανέφερε ο 46χρονος και επιβεβαίωσε ο ανήλικος.

 


 

Διαβάστε ακόμα: 

Παγκρήτιος Σύλλογος Καλλιτεχνών Κρητικής Μουσικής: Ο λυράρης που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου, δεν είναι επαγγελματίας μουσικός

Σε κόντρα οι συγγενείς του λυράρη που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το μικρό αγόρι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This