Το δράμα της Όλγας: «Μετατοπίστηκε 13 χιλιοστά ο εγκέφαλός της» – Οργή για την ποινή-χάδι στον νταή της Αργυρούπολης

«Ούτε μιλάει, ούτε να εξυπηρετηθεί, ούτε τίποτα. Δεν μπορεί να περπατήσει. Μόνο ο θεός ξέρει πότε θα γίνει καλά», λένε οι γονείς της

Must Read

Το δικό της σιωπηλό δράμα ζει εδώ και μήνες η Όλγα Δημητρακοπούλου, η οποία τον Ιανουάριο του 2022 ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον τζουντόκα σύντροφό της στην Αργυρούπολη.

Η 41χρονη γυναίκα που βρισκόταν σε κώμα από τότε, κατάφερε να ξυπνήσει τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά από τότε η κατάσταση της υγείας της δεν έχει σημαντική βελτίωση.

Ο 47χρονος προπονητής τζούντο καταδικάστηκε σε 10 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή, έχοντας κριθεί ένοχος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Απόφαση που προκάλεσε αντιδράσεις, μιας και χαρακτηρίστηκε «χάδι», αναλογικά με τη ζημιά που προκάλεσαν τα χωρίς έλεος χτυπήματά του.




Μάλιστα, όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Λουκάς Προυσανίδης, «μετατοπίστηκε 13 χιλιοστά ο εγκέφαλός της»!

Περιέγραψε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Όλγα σήμερα, στην εκπομπή «Live News»:

«Είναι πολύ δύσκολο να αποκατασταθεί η υγεία της, έχει τραύματα σαν από τροχαίο. Πρόκειται για επαγγελματικά χτυπήματα. Ήξερε πού να χτυπήσει και τι ζημιά θα προκαλέσει. Μετατοπίστηκε 13 χιλιοστά ο εγκέφαλός της, είχε συντριπτικά κατάγματα και έχει τραχειοστομία μέχρι και σήμερα για να αναπνέει και να τρώει».

Συγκλονίζουν οι γονείς της 41χρονης

Τραγικές φιγούρες είναι οι γονείς της Όλγας, οι οποίοι είναι συνεχώς στο πλευρό της, χωρίς να μπορούν να κρύψουν το θυμό τους για τον 47χρονο που έφερε την κόρη τους σε αυτή την κατάσταση.




«Τι καταδικάστηκε; Πολλά χρόνια έφαγε… Έχουμε ωραίο κράτος. Έχουμε δικαιοσύνη. Σωστά τα 10 χρόνια; Ζήτησε συγγνώμη. Και τι μ’ αυτό; Δε θα το ξανακάνει; Γιατί; Η πρώτη φορά ήταν που το έκανε; Τις άλλες γυναίκες του; Δεν έχει κάνει και λίγα», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της Όλγας.

Για να προσθέσει αναφερόμενη στην εικόνα της κόρης της: «Είπε ότι της έδωσε μόνο δύο χαστούκια; Με δυο χαστούκια έπαθε αυτό που έπαθε; Είναι δυνατόν; Ούτε μιλάει, ούτε να εξυπηρετηθεί, ούτε τίποτα. Δεν μπορεί να περπατήσει. Καταλαβαίνει, αντιλαμβάνεται πράγματα, αλλά τι να το κάνω».

Από την πλευρά του, ο πατέρας της άτυχης γυναίκας, τόνισε πως μόνο ο Θεός ξέρει πότε θα γίνει καλά το παιδί του:

«Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη, δράμα. Η Όλγα είναι σε άσχημη κατάσταση, δε μιλάει, δεν μπορεί να σηκωθεί. Μόνο ο θεός ξέρει πότε θα γίνει καλά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This