Η ώρα της απολογίας για τον γνωστό λυράρη της Κρήτης

Οι αστυνομικές Αρχές βρίσκονται στα… ίχνη των 29 χρηστών που επισκέφτηκαν τα ψεύτικα προφίλ του παιδιού

Must Read

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα, Παρασκευή 31/3, ο 66χρονος λυράρης που βίαζε και εξέδιδε ένα μικρής ηλικίας αγόρι στο Ηράκλειο της Κρήτης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορίες που βαρύνουν τον 66χρονο είναι κακουργηματικής μορφής και αφορούν στα αδικήματα του βιασμού, της μαστροπείας, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους και προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο ίδιος, ωστόσο, αρνείται κάθε κατηγορία και κάνει λόγο για πλεκτάνη εις βάρος του αφού ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει να χρησιμοποιεί τα social media, στα οποία φέρεται να δημιούργησε ψεύτικα προφίλ ώστε να εκδίδει τον ανήλικο.

Στα… ίχνη των 29 χρηστών!

Τα κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικοί υπολογιστές βρίσκονται ήδη στα χέρια των αξιωματικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος προκειμένου να ελεγχθεί η διακίνηση πορνογραφικού υλικού με «πρωταγωνιστή» το ανήλικο παιδί. Αναμένεται να «χτενίσουν» όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από ψεύτικα προφίλ που φιγουράρουν σε διάφορες πλατφόρμες με φωτογραφίες του ανηλίκου προκειμένου να «ψαρέψουν» υποψήφιους πελάτες. Ήδη στα χέρια της η αστυνομία έχει τα προφίλ ενώ έχει διαπιστώσει πως υπάρχουν 29 άτομα τα οποία φέρονται ως επαφές με το ανήλικο στα ψεύτικα προφίλ.

«Θα έχουμε καταιγιστικές εξελίξεις με τις έρευνες να προχωρούν πολύ γρήγορα. Η υπόθεση είναι καλά δεμένη ενώ δεν θα μου φανεί παράξενο αν πάρει και μία εντελώς διαφορετική τροπή», δήλωσε με νόημα ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιώργος Κοκοσάλης. Παράλληλα, παρότρυνε όσους γνωρίζουν να «ανοίξουν τα στόματα και να μιλήσουν» και ζήτησε από όλους τους γονείς να προσέχουν τα παιδιά τους «ελέγχετε τις κινήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης»

Σε αργία τέθηκε ο 46χρονος γιατρός, δημόσιου νοσοκομείου, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση του 66χρονου λυράρη που φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε ανήλικο αγόρι στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο διοικητής του Βενιζελείου, Κώστας Τερζάκης μόλις έλαβε το απαραίτητο έγγραφο από την Εισαγγελία προχώρησε στην άμεση αναστολή καθηκόντων του γιατρού. Ο ίδιος δεν έχει συλληφθεί, καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός ήταν μία από τις επαφές του ανηλίκου μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας με τον οποίο έκλεισαν ένα ραντεβού προκειμένου να προχωρήσουν σε ερωτική επαφή. Τελικά η επαφή δεν συνέβη όπως ανέφερε ο 46χρονος και επιβεβαίωσε ο ανήλικος. 

Διαβάστε ακόμα:

Υπόθεση παιδοβιασμού στην Κρήτη: Πώς αντέδρασε ο 15χρονος όταν η μητέρα του βρήκε τις επίμαχες φωτογραφίες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έρχεται τσουνάμι κακουργημάτων για το σκάνδαλο των e-mail!

Με τη συνηθισμένη τακτική της, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, εξακολουθεί να αντιμετωπίζει η Νέα Δημοκρατία το σκάνδαλο της...

More Articles Like This