Χτύπησαν αλύπητα 15χρονο έξω από το σχολείο του – Σκληρές εικόνες

Συμμαθήτριά του κατέγραφε τον ξυλοδαρμό

Must Read

Ακόμα ένα περιστατικό ξυλοδαρμού με ανήλικο μαθητή έχει προκαλέσει αναστάτωση, την ώρα μάλιστα που παρατηρείται αύξηση της βίας και του εκφοβισμού σε ανήλικους.

Ένας 15χρονος μαθητής έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού έξω από το σχολείο του. Ο 15χρονος, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στους αστυνομικούς, είχε τσακωθεί διαδικτυακά με έναν άγνωστο, ο οποίος είχε μπει στην ομάδα που διατηρούσαν οι μαθητές στο viber.

Έτσι, στις 15 Μαρτίου, ο εξωσχολικός μαζί με άλλα άτομα, έστησαν καρτέρι στον 15χρονο και του επιτέθηκαν μόλις βγήκε από το σχολείο. Ενώ οι άγνωστοι είχαν περικυκλώσει τον μαθητή, ο εξωσχολικός με τον οποίο είχε τσακωθεί, τον χτυπούσε αλύπητα με μπουνιές και κλωτσιές. Μάλιστα, μια συμμαθήτρια του 15χρονου, η οποία γνώριζε τους εξωσχολικούς, κατέγραφε τον ξυλοδαρμό σε βίντεο και στη συνέχεια το διέρρευσε.

«Έξω από το σχολείο, την ώρα που σχολούσε, ήταν τέσσερα παιδιά που τον πλεύρισαν. Του ζήτησαν να πάει μαζί τους σε κάποιο παραπέρα σημείο, δεν ήθελε ο μικρός, ήθελε να φύγει. Ο ένας τον έπιασε από τον σάκο, τον τράβηξε, τον πήγαν σε απόμερο σημείο. Του έριξαν μία μπουνιά στο πρόσωπο. Το παιδί έπεσε κάτω, έβαλε τα χέρια του στο κεφάλι κι άρχισαν να τον κλωτσούν στο κεφάλι», είπε η μητέρα του 15χρονου μιλώντας στο Live News και πρόσθεσε: «Προσπαθούμε να ζήσουμε φυσιολογικά, σαν να μην έγινε κάτι, αλλά τον βλέπω… Υπάρχουν κι άλλα θέματα bullying, που τα μάθαμε παραπλεύρως και γίνονται σε άλλα παιδιά. Θέλει να μπει μπροστά να τα σώσει. Δεν καταλαβαίνω πόση ευθύνη έχει πια ένα σχολείο κι ας μην έγινε το γεγονός μέσα στο σχολείο».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This