Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις σε λεωφορεία και τρόλεϊ σήμερα – Δείτε τις ώρες

Must Read

Σε νέες απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν σήμερα οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΑ, οι οποίοι επιμένουν στο αίτημά τους για ασφαλείς συγκοινωνίες.

Η νέα στάση εργασίας πραγματοποιείται σήμερα από τις 11:00 έως τις 16:00, σε λεωφορεία και τρόλεϊ. Τα τελευταία δρομολόγια θα αναχωρήσουν από τις αφετηρίες από τις 10:00 ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται μετά τις 17:00.

Κανονικά θα κινούνται τα λεωφορεία στις γραμμές, που έχουν ανατεθεί στα ΚΤΕΛ και τα υπόλοιπα μέσα.

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ ζητούν ασφαλείς, σύγχρονες και ποιοτικές συγκοινωνίες, με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή καθώς και την τήρηση των δεσμεύσεων της διοίκησης και του υπουργείου όσον αφορά τις νομοθετικές ρυθμίσεις προς τους εργαζομένους. Όπως έχουν επισημάνει κατ’ επανάληψη: «Η ασφάλεια των εργαζομένων και των επιβατών είναι πρωτεύον ζήτημα και η ανανέωση του στόλου των λεωφορείων είναι επιτακτική ανάγκη. Δυστυχώς, μέχρι και σήμερα δεν έχουν τηρηθεί οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης και της διοίκησης της εταιρίας για τις νομοθετικές ρυθμίσεις που υποσχέθηκαν».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΟΣΥ, το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται από την εφαρμογή της τηλεματικής καθώς και από το πληροφοριακό κέντρο 11185.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This