Πωλητήριο στο σπίτι της Καρολάιν στην Αλόννησο – Συνθήματα για τον Αναγνωστόπουλο

Must Read

Την ώρα που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραμένει στη φυλακή για τη δολοφονία της συζύγου και μητέρα της κόρης του, Καρολάιν Κράουτς, η Αλόννησος βρίσκεται για ακόμη μία φορά στο επίκεντρο, αφού οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας έβαλαν πωλητήριο στο σπίτι που έμεναν και που μεγάλωσαν την κόρη τους.

Ο υποψήφιος αγοραστής θα πρέπει να δαπανήσει ένα ποσό κοντά στα 500.000 ευρώ. Ο πατέρας και η μητέρα της 20χρονης που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά, έχουν αποφασίσει να ζήσουν μόνιμα στο εξωτερικό, μαζί με την εγγονή τους Λυδία. Συγκεκριμένα, η μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν, μαζί με τη μικρή Λυδία μένουν εδώ και καιρό στις Φιλιππίνες, ενώ από το νησί φεύγει και ο πατέρας της. Για τον λόγο αυτό μπήκε και το πωλητήριο στο σπίτι στην Αλόννησο, προκειμένου να αφήσουν πίσω τους οτιδήποτε σχετίζεται με τον δολοφόνο της κόρης τους.

Την ίδια ώρα έντονο προβληματισμό προκαλούν τα μηνύματα με κόκκινη μπογιά που έγραψαν άγνωστοι στα βράχια του νησιού, για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Λίγες ημέρες μετά την είδηση ότι οι γονείς της Κάρολαιν εγκαταλείπουν οριστικά την Αλόννησο, γράφτηκε σε βράχια της Αλοννήσου «Φιλάκια Μπάμπης» προκαλώντας οργή σε κατοίκους του νησιού.

«Θα το θεωρούσα τιμή να μου επιτραπεί να τον εκτελέσω»

Ο πατέρας της δολοφονημένης Κάρολαϊν είπε πριν από λίγες μέρες στη βρετανική Daily Mail, ότι θα ήταν «τιμή» να εκτελέσει τον δολοφόνο της κόρης του, εάν η θανατική ποινή εξακολουθούσε να υπάρχει στην Ελλάδα. Έξαλλος ο 79χρονος πατέρας, αφού αποκάλεσε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο «νυφίτσα», είπε: «Αν η θανατική ποινή εξακολουθούσε να ισχύει στην Ελλάδα, θα το θεωρούσα τιμή να μου επιτραπεί να τον εκτελέσω».

Από τη στιγμή που κέρδισαν την κηδεμονία της μικρής Λυδίας, ο Ντέιβιντ και η Σούζαν Κράουτς αποφάσισαν να απομακρυνθούν ώστε το παιδί να μεγαλώσει με ηρεμία, ενώ ο Ντέιβιντ Κράουτς τόνισε ότι θα αλλάξει και επώνυμο.

 «Θα ήταν απαράδεκτο η Λυδία να φέρει το επίθετο του άνδρα που δολοφόνησε τη μητέρα της. Η Λυδία σίγουρα θα αλλάξει το επίθετό της. Ήταν πάντα πρόθεσή μου να αλλάξω το όνομά της από αυτό του φυσικού της πατέρα, από εκείνη την ημέρα τον Ιούνιο του 2021 όταν συνελήφθη στο μνημόσυνο της κόρης μου και είχε γίνει σαφές ότι την είχε δολοφονήσει», είχε πει.

Μάλιστα, όπως είχαν αναφέρει οι γονείς της Καρολάιν, η μικρή Λυδία δεν μιλάει ελληνικά ενώ αποκαλεί «μαμά» την αδερφή της Καρολάιν και θεωρεί αδερφάκια της τα ξαδέρφια της.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην προσφυγή που ετοιμάζει για να μειωθεί η ποινή του, θα ισχυριστεί και πάλι ότι σκότωσε την 20χρονη γυναίκα του επειδή «ανησυχούσε πως θα έκανε κακό» στην εννέα μηνών τότε κόρη τους Λυδία, άρα θα πρέπει να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This