«Θέλουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη», λένε συγγενείς του άφαντου μητροκτόνου – Φόβοι ότι έχει αυτοκτονήσει εκφράζει η ΕΛ.ΑΣ.

Ακόμα σοκαρισμένα είναι τα στενά συγγενικά τους πρόσωπα - Συνεχίζει το ανθρωποκυνηγητό η αστυνομία

Must Read

Σε σοκ βρίσκονται ακόμα οι στενοί συγγενείς και η ευρύτερη οικογένεια του 34χρονου ο οποίος σκότωσε την ίδια την 71χρονη μητέρα του με καραμπίνα στην Χαλκηδόνα της Θεσσαλονίκης.

Τι λένε οι συγγενείς

Το τραγικό περιστατικό έχει στεναχωρήσει πολύ την οικογένεια της 71χρονης και του 34χρονου.

Χαρακτηρίζουν το γεγονός «θλιβερό και τραγικό» και τονίζουν ότι ακόμα δεν έχουν συνειδητοιήσει τι έχει συμβεί.

Οι συγγενείς δεν είναι καλά ψυχολογικά και αποφεύγουν να παρακολουθούν ειδήσεις και να ακούν για την μητροκτονία και προτιμούν να αφήσουν την αστυνομία να κάνει την δουλειά της.

Καταλήγουν λέγοντας ότι θέλουν να βρεθεί ο δράστης και να αποδοθεί δικαιοσύνη.



Το χρονικό της υπόθεσης

Η 71χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας, πλησίον των κοιμητηρίων. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, η γυναίκα είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι. O 34χρονος γιος της άτυχης γυναίκας είναι αυτός που τη σκότωσε. Αστυνομικοί βρήκαν ένα όπλο στο σπίτι όπου διέμενε ο 34χρονος μαζί με την 71χρονη μητέρα του. Ερευνάται αν το όπλο σχετίζεται με την δολοφονία. Επίσης, αστυνομικοί στο σπίτι του 34χρονου βρήκαν σημείωμα στο οποίο φέρεται να ομολογεί την πράξη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ιδιόχειρο σημείωμα που φέρεται να άφησε στο σπίτι του ο 34χρονος δράστης ομολογεί και εξηγεί γιατί προέβη στη δολοφονία της μητέρας του. 

Ο δράστης αναφέρει τα αίτια της επίθεσης προς τη μητέρα του και δηλώνει πως δεν ήθελε να της προκαλέσει ένα τόσο ισχυρό τραύμα. Φαίνεται πως ο 34χρονος δεν είχε σκοπό να την πυροβολήσει θανάσιμα. Εξηγεί ωστόσο πως προχώρησε στην εγκληματική ενέργεια καθώς η 71χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα επίσης είχαν χάσει από τη ζωή στενά συγγενικά τους πρόσωπα.

Φόβοι για αυτοκτονία του δράστη

Από την στιγμή της στυγερής δολοφονίας, ο μητροκτόνος έχει εξαφανιστεί με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει από την πρώτη στιγμή ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει.

Χθες αστυνομικοί πήγαν με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο στο σπίτι που έμενε με την μητέρα του καθώς και στο σημείο της δολοφονίας ώστε να «μυρίσει» τις περιοχές και να εντοπίσει την μυρωδιά του δράστη.

Όμως, καθώς περνούν τα 24ωρα και δεν υπάρχουν καθόλου ίχνη του ενισχύονται οι φόβοι ότι μπορεί να έβαλε και ο ίδιος τέρμα στη ζωή του. 

Διαβάστε ακόμα:

Μητροκτονία στην Θεσσαλονίκη: «Δεν του έδωσε χρήματα και την σκότωσε», λέει συγγενής

Μητροκτονία στην Θεσσαλονίκη: Έρευνα με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο έκανε η ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This