Εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού του μητροκτόνου της Θεσσαλονίκης!

Άφαντος παραμένει για τέταρτη ημέρα ο 34χρονος

Must Read

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει η αστυνομικές Αρχές προκειμένου να βρουν πού είναι ο μητροκτόνος της συμπρωτεύουσας, ο οποίος δολοφόνησε την 71χρονη μητέρα του. Μάλιστα, εντόπισαν το τελευταίο στίγμα του κινητού του, καθότι μέχρι τώρα είναι κλειστό.

Άφαντος παραμένει για τέταρτη μέρα ο 34χρονος από την Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, ενώ εντείνονται οι φόβοι πως έχει βάλει τέλος στη ζωή του. Οι έρευνες από τις Αρχές συνεχίζονται αλλά όλα συνηγορούν στο ότι έχει προχωρήσει στην απονενοημένη πράξη. Μάλιστα, στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε έκλεινε με τη φράση «Να με θυμάστε με τον καλό τρόπο». Το κινητό του δράστη παραμένει κλειστό, ενώ το τελευταίο στίγμα έχει εντοπιστεί κοντά στο σπίτι του.

Τι «λένε» οι κάμερες  

Στις 18:30 απόγευμα της περασμένης Δευτέρας είναι η τελευταία φορά που καταγράφεται από κλειστό κύκλωμα κάμερας να αναχωρεί ο δράστης από τη γειτονιά του με το αυτοκίνητο που βρέθηκε το πρωί της Τρίτης νεκρή η 71 ετών μητέρα του. Σύμφωνα με ιατροδικαστική εκτίμηση, το έγκλημα έγινε αργά το απόγευμα της Δευτέρας. Ο δράστης επέστρεψε στο σπίτι. Στις 21:00, ο 34χρονος επέστρεψε στο σπίτι πεζός. Έδειχνε ψύχραιμος και φορούσε την κουκούλα από το τζάκετ στο κεφάλι. Στο σπίτι έγραψε το σημείωμα και εξήγησε ότι σκότωσε τη μητέρα του γιατί δεν άντεχε άλλο τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η γυναίκα. Στο σημείωμα ο δράστης αναφέρει επίσης την πίεση που δεχόταν ο ίδιος μετά το χωρισμό του και τα χρέη που είχαν συσσωρευθεί. Περίπου στις 21:30 το βράδυ της ίδιας μέρας, ο 34χρονος καταγράφεται από άλλη κάμερα να φεύγει πεζός και πάλι από τη γειτονιά του. Αυτή τη φορά έδειχνε φανερά αναστατωμένος και νευρικός. Από εκείνη την στιγμή και μετά είναι άφαντος.

 


 

Διαβάστε ακόμα:

«Θέλουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη», λένε συγγενείς του άφαντου μητροκτόνου – Φόβοι ότι έχει αυτοκτονήσει εκφράζει η ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This