Καταγγελίες μετά την παράσυρση 16χρονου από τον Προαστιακό στον Ταύρο – Η κατάσταση της υγείας του

«Δεν υπάρχει φύλαξη» λένε κάτοικοι της περιοχής

Must Read

Πληθαίνουν τα ερωτήματα για τις αφύλακτες σιδηροδρομικές γραμμές στον Ταύρο, την ώρα που ο 16χρονος που τις διέσχιζε και παρασύρθυκε από συρμό του Προαστιακού, παραμένει διασωληνωμένος.

Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή αλλά σταθερή καθώς φέρει κακώσεις στο κεφάλι και στο υπόλοιπο σώμα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο «Τζάνειο».




Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό διερευνώνται από τις Αρχές ωστόσο κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν πως «δεν υπάρχει φύλαξη» και ότι στο ίδιο σημείο έχουν σημειωθεί αρκετά ατυχήματα. Το γεγονός ότι δεν λειτουργεί ο φωτισμός έχει ως αποτέλεσμα να περιορίζεται και η ορατότητα των οδηγών των αμαξοστοιχιών.

Όπως μεταδίδει το Star, αυτόπτης μάρτυρας, περιγράφοντας τα όσα επικράτησαν τη στιγμή του ατυχήματος, είπε ότι πρώτα άκουσε τα ουρλιαχτά και μετά την κόρνα του τρένου.

Ο 16χρονος ήταν λιπόθυμος όταν τον προσέγγισαν οι κάτοικοι της περιοχής και φορούσε μπλουζάκι με κουκούλα, ενώ το τρένο τον είχε παρασύρει για 20 μέτρα. Άμεσα στο σημείο του ατυχήματος έφτασαν περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.




«Ακούσαμε ουρλιαχτά»

«Ακούσαμε τις φωνές και βγήκαμε έξω και μετά κόρναρε το τρένο, αφού έγινε ό,τι έγινε» λέει μια κάτοικος της περιοχής.

«Το είδα κάτω χωρίς τις αισθήσεις του, είχε χτυπήσει στο κεφάλι του» περιγράφει άλλος αυτόπτης μάρτυρας. «Την ώρα που άκουσα ουρλιαχτά, είδα το τρένο σταματημένο, άρχισε να κορνάρει εκείνη τη στιγμή και ο οδηγός και ο σεκιουριτάς έλεγαν ότι το παιδί πετάχτηκε να αυτοκτονήσει» προσθέτει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο μαθητής αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό προβλήματα, δεν ήθελε να πάει σχολείο και να έχει επαφή με φίλους.




Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία για το περιστατικό με την παράσυρση ενός 16χρονου από συρμό του προαστιακού κοντά στο σταθμό «Ταύρος» τονίζεται ότι ο νεαρός βρέθηκε στις ράγες όταν κατέβηκαν οι μπάρες ενώ αγνόησε τα σήματα του υπαλλήλου που βρισκόταν στο σημείο όσο και τις κόρνες του προαστιακού με αποτέλεσμα να παρασυρθεί.




Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Ανήλικος ευρισκόμενος πλησίον της σιδηροδρομικής διάβασης, όταν κατέβηκαν οι μπάρες διακοπής της κυκλοφορίας, εισήλθε στη σιδηροδρομική γραμμή αγνοώντας τόσο τις υποδείξεις του αρμόδιου υπαλλήλου που του σφύριζε να απομακρυνθεί, όσο και τα ηχητικά σήματα της αμαξοστοιχίας που έφτανε στο σημείο, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί. Άμεσα διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο».

Διαβάστε επίσης:

Δεν εισακούστηκαν οι φωνές για «υπογειοποίηση του Προαστιακού στον Ταύρο» – Ξέσπασμα από τον Δήμαρχο

«Αγνόησε τις υποδείξεις» – Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ. για τον 16χρονο που παρασύρθηκε από τον προαστιακό

Συρμός του Προαστιακού παρέσυρε 16χρονο κοντά στο σταθμό «Ταύρος»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This