Η αναβίωση του εθίμου «Λάζαρα» από τον Δήμο Φλώρινας και πολιτιστικούς συλλόγους

Must Read

Το έθιμο «Λάζαρα» αναβίωσε το πρωί του Σαββάτου 8 Απριλίου ο Δήμος Φλώρινας, σε συνεργασία με πολιτιστικούς συλλόγους, στην κεντρική πλατεία Γ. Μόδη της πόλης.

Στο έθιμο συμμετείχαν μέλη των χορευτικών τμημάτων του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης», του Λυκείου Ελληνίδων Φλώρινας και του Αμύντα Σκοπιάς.

Τους παρευρισκόμενους, που γέμισαν το χώρο της πλατείας, καλωσόρισε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, που ευχήθηκε για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, τονίζοντας παράλληλα τη μεγάλη σημασία που έχει η διατήρηση των ηθών και εθίμων μας.

Στις ρίζες και στα βαθύτερα νοήματα του εθίμου «Λάζαρα» αναφέρθηκε η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Φλώρινας κα Χριστίνα Γκόλνα, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Σωτήρης Βόσδου.

Πηγή: https://neaflorina.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This