Επεισόδια κατά την προσαγωγή των συλληφθέντων για τη συμπλοκή οπαδών στα Ιωάννινα

«Δολοφόνοι δεν θα ξεχαστεί», φώναζαν οι συγκεντρωμένοι

Must Read

Ένταση επικράτησε το πρωί της Κυριακής στα Ιωάννινα κατά την προσαγωγή των συλληφθέντων για την οπαδική συμπλοκή που οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό 30χρονου ο οποίος νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, επικράτησε μεγάλη ένταση στο Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων καθώς οι αστυνομικοί δεν έβαλαν τους συλληφθέντες από την κεντρική είσοδο, για την αποφυγή επεισοδίων. Ωστόσο η ένταση τελικά δεν αποφεύχθηκε.

Οι συγκεντρωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννενα αποδοκίμαζαν έντονα τους συλληφθέντες πετώντας τους μπουκάλια με νερό και καφέδες, ενώ κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος τος. «Δολοφόνοι δεν θα ξεχαστεί», φώναζαν οι οπαδοί.

Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε οκτώ συλλήψεις μετά την άγρια συμπλοκή μεταξύ οπαδών που έγινε την Παρασκευή (7/4) στην περιοχή Σεισμόπληκτα στα Ιωάννινα. Τα άτομα που συνεπλάκησαν μεταξύ τους είναι ηλικίας 19 έως 30 ετών και τέσσερις εξ αυτών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Και οι 8 συλληφθέντες κατηγορούνται για συμπλοκή και παράβαση του Νόμου για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό, ενώ οι 4 από αυτούς και για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις του Νόμου περί όπλων.




Το χρονικό της επίθεσης

Υπενθυμίζεται ότι η άγρια συμπλοκή σημειώθηκε την Παρασκευή σε δρόμο των Σεισμοπλήκτων στα Ιωάννινα όταν τρία αυτοκίνητα που μετέφεραν επτά άτομα, σταμάτησαν ξαφνικά και οι επιβαίνοντες κατέβηκαν με στυλιάρια στα χέρια και επιτέθηκαν σε παρέα τεσσάρων ατόμων, με όλους τους εμπλεκόμενους να είναι κάτω των 30 ετών.

Αφού τους ξυλοκόπησαν τράπηκαν σε φυγή.

Από την επίθεση τραυματίστηκε σοβαρά ένας 30χρονος ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργείο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και παραμένει στη ΜΕΘ. Μαζί με έναν ακόμη τραυματία νοσηλεύονται φρουρούμενοι.

Διαβάστε επίσης:

Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ 30χρονος που ξυλοκοπήθηκε στην οπαδική συμπλοκή των Ιωαννίνων – Οκτώ συλλήψεις

Με στυλιάρια και καπνογόνα το άγριο ξύλο στα Γιάννενα για οπαδικές διαφορές – Το βίντεο ντοκουμέντο!

Άγρια συμπλοκή στα Ιωάννινα με έναν σοβαρά τραυματία που χειρουργείται

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This