Κιβωτός του Κόσμου: «Η δικαιοσύνη έπραξε όπως έπρεπε», λέει η μητέρα του 19χρονου που έκανε καταγγελία

«Κανείς δεν πρέπει να φοβάται», τόνισε ο νεαρός - Γιατί δεν έχει διωχθεί η πρεσβυτέρα

Must Read

Δικαίωση αποτελεί για την μητέρα του 19χρονου ο οποίος έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου η δίωξη του ιερέα.

Ο νεαρός ήταν μαζί με τον 15χρονο από τους πρώτους που είχαν καταγγείλει όσα εφιαλτικά είχαν βιώσει ως φιλοξενούμενοι στην «Κιβωτό του Κόσμου».

«Το ζητούμενο είναι ότι απομακρύνθηκε από τα παιδιά», είπε η γυναίκα μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Αυτό περιμέναμε. Ευτυχώς η Δικαιοσύνη έπραξε όπως έπρεπε. Είναι γελοίος. Αυτός είναι ο λόγος που η Δικαιοσύνη τον φωνάζει να δώσει εξηγήσεις. Η Δικαιοσύνη είδε την αλήθεια, το τι έπραξε αυτός ο άνθρωπος. Όλοι γνωρίζουν τι έκανε», πρόσθεσε.

Τέλος σχολίασε και όσα άτομα υποστηρίζουν τον παπά.

«Αν έχουν παρωπίδες και θέλουν να μείνουν μ’ αυτές, ας μείνουν. Το ζητούμενο είναι ότι απομακρύνθηκε από τα παιδιά. Και ο γιος μου αυτό ήθελε και εγώ. Καλά είναι ο γιος μου, από το τηλέφωνο μιλήσαμε, μου είπε “η αρχή είναι”».

Δείτε τι δήλωσε:





Την υποστήριξη του στα άτομα που βιώνουν όσα φρικιαστικά έζησε ο ίδιος έδωσε ο ίδιος ο 19χρονος, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να φοβούνται και να μιλούν.

«Από αυτόν τον άνθρωπο βίωσα πολύ μεγάλη αγάπη που ό,τι έπαθα στη συνέχεια ήρθε σαν πολύ μεγάλη απογοήτευση. Κανείς δεν πρέπει να φοβάται όταν περνά κάτι παρόμοιο και πρέπει να πει την αλήθεια. Το κουβαλούσα κάθε μέρα μέχρι να το εκφράσω. Και τώρα το κουβαλάω. Δεν θα ήθελα να τον συναντήσω ξανά».

Ο ίδιος κατέθεσε ένα συγκλονιστικό υπόμνημα που έχει καταθέσει στην εισαγγελία στο οποίο αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι δεχόταν χτυπήματα με σανίδες και πέτρες.

Σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα, η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή δεν αντιμετωπίζει κατηγορίες καθώς «δεν έχει τελειώσει η προανάκριση για τις οικονομικές ατασθαλίες της Κιβωτού. Δεν έχει κλείσει ο φάκελος για να παραδοθεί στη Δικαιοσύνη γιατί είναι σε εξέλιξη η έρευνα από την Οικονομική Αστυνομία. Γι’αυτό και δεν έχει κατηγορηθεί για τίποτα μέχρι τώρα η πρεσβυτέρα».

Η πρεσβυτέρα εθεάθη την Παρασκευή να έχει βγει για ψώνια και φαινόταν ήρεμη. Από την άλλη, κανένας δεν γνωρίζει που βρίσκεται ο πατέρας Αντώνιος ο οποίος είναι εξαφανισμένος.

 



Δείτε επίσης:

Α. Ανάσογλου για Κιβωτό του Κόσμου: «Πιστεύω ότι με την δίωξη θα ανοίξουν κι άλλα στόματα»

«Δικαίωση των θυμάτων» η ποινική δίωξη κατά του πατέρα Αντώνιου, υποστηρίζουν οι συνήγοροι των παιδιών

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This