Φρίκη στον Αλμυρό: 48χρονος έριξε στο πάτωμα την μητέρα του και την κλωτσούσε ανελέητα!

Must Read

Ανατριχίλα προκαλεί το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που ήρθε στο φως, με θύμα μία 70χρονη από τον Αλμυρό, που βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του 48χρονου γιου της. Ο άνδρας, που φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα αλκοολισμού, χτύπησε τόσο άσχημα τη μητέρα του που την έστειλε στο νοσοκομείο!

Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε το Σάββατο, για λόγους που κανείς από τους δύο δεν εξήγησε. Ο 48χρονος επιτέθηκε στην μητέρα του την έριξε στο πάτωμα και άρχισε να την κλωτσά και να την χτυπά με τα χέρια του αλύπητα, για ώρα. Όταν κατάφερε να σηκωθεί η γυναίκα, κάλεσε την αστυνομία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Όλο της το σώμα ήταν μελανιασμένο από το ξύλο. Ελάχιστα ψέλλισε στον Εισαγγελέα και το μόνο που μπόρεσε να πει ηταν ότι έχει πέσει ξανά θύμα βίας από τον γιο της, με τον οποίο μένουν στο ίδιο σπίτι.

Οι γείτονες της οικογένειας γνωρίζουν τα προβλήματα και κάνουν λόγο για μια προβληματική συμβίωση, με την 70χρονη να υπομένει με παθητικότητα τον πόνο και τις προσβολές.

Ο γιος αρνήθηκε τα πάντα

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι χτύπησε την μητέρα του και υποστήριξε πως εκείνη έχει μια σπάνια δερματική ασθένεια και το κορμί της παρουσιάζει μωλωπισμούς. Μάλιστα, τόνισε πως δεν είχε σημάσια ξυλοδαρμού στο πρόσωπο, για να ενισχύσει το επιχείρημά του. Το μόνο που παραδέχτηκε ήταν το πρόβλημα με το αλκοόλ.

Ο 48χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και ζήτησε προθεσμία για την Μ. Τετάρτη, ενώ η πρότασή του να μείνει σε ξενοδοχείο μέχρι το δικαστήριο απορρίφθηκε και αποφασίστηκε η κράτησή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This