Στον Βόλο το κρουαζιερόπλοιο «Celestyal Crystal»: Εκατοντάδες τουρίστες σήμερα στην περιοχή

Must Read

Ιδιαίτερα ενθαρρυντική είναι η κίνηση στον Βόλο, με τους επιχειρηματίες της πόλης να κάνουν λόγο για αφίξεις-ρεκόρ την φετινή σεζόν. Σήμερα, ένα ακόμη μεγάλο κρουαζιερόπλοιο κατέπλευσε στο λιμάνι, μεταφέροντας εκατοντάδες επισκέπτες για να γνωρίσουν την περιοχή και τα σπουδαία αξιοθέατά της.

Συγκεκριμένα στις 07:30 το πρωί έδεσε στο λιμάνι το κρουαζιερόπλοιο «Celestyal Crystal», με σημαία Μάλτας, προερχόμενο από τη Θεσσαλονίκη.

Με το επιβλητικό πλοίο ταξιδεύουν και κάνουν πολυήμερη κρουαζιέρα σε νησιά και λιμάνια του Αιγαίου 355 επιβάτες και 392 άτομα πλήρωμα, οι δε τουρίστες είναι κυρίως από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μεγάλη Βρετανία και την Ισπανία. Το κρουαζιερόπλοιο θα μείνει στον Βόλο για 11 ώρες και θα αποπλεύσει στις 18:30 το απόγευμα με προορισμό τη Σαντορίνη.

Για το 2023 έχουν επιβεβαιωθεί 67 αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι του Βόλου από πολλές εταιρείες και αναμένεται να φέρουν στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας πάνω από 120.000 επισκέπτες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This