Γιάννενα: Χειροπέδες και στον 7ο της οπαδικής συμπλοκής – Καταγγελίες γονέων για «στρατολόγηση» μαθητών από συνδέσμους

Σε Αυλώνα και Κορυδαλλό οι προφυλακισθέντες - Συνεχίζει τη μάχη για τη ζωή στη ΜΕΘ ο 30χρονος τραυματίας

Must Read

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου ανακοίνωσε τη σύλληψη και του έβδομου συμμετέχοντα στο άγριο επεισόδιο οπαδικής βίας που σημειώθηκε στις 7 Απριλίου στην περιοχή Σεισμόπληκτα των Ιωαννίνων και είχε σαν αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό ενός 30χρονου, ο οποίος εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Οι πέντε από τους συλληφθέντες βρίσκονται ήδη στη φυλακή (τέσσερις στην Αυλώνα και ένας στον Κορυδαλλό), ενώ ο έκτος (κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας όπως και ο έβδομος συλληφθείς) απολογείται σήμερα στις εισαγγελικές Αρχές, καθώς είχε ζητήσει 24ωρη προθεσμία.

Σύμφωνα με το Open, ο έβδομος που συνελήφθη φέρεται να είναι αυτός που χτύπησε με λοστό τον 30χρονο τραυματία.




  • Η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του έβδομου:

«Στη σύλληψη και του τελευταίου ημεδαπού, που κατηγορείται για συμμετοχή στη συμπλοκή με οπαδικά κίνητρα, η οποία έλαβε χώρα την 07-04-2023 στα Ιωάννινα, προχώρησαν χθες (12-04-2023) το βράδυ αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Ιωαννίνων για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, συμπλοκής και για παραβάσεις των νομοθεσιών για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό και περί φωτοβολίδων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα αρμοδίως».

«Στρατολόγηση» μαθητών από οπαδικούς συνδέσμους και επεισόδια σε σχολικούς αγώνες!

Στην εκπομπή Πρωινή Ζώνη του Action24 μίλησε ο Τάσος Τόκας, πρόεδρος της Ένωσης Γονέων του δήμου Ιωαννιτών, σχετικά με τις καταγγελίες που υπάρχουν για τη «στρατολόγηση» μαθητών από οπαδικούς συνδέσμους και μίλησε και για άλλα επεισόδια που έχουν γίνει σε σχολεία και σε σχολικούς αγώνες.




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This