Κυνικός ο 17χρονος που τραυμάτισε τον 18χρονο: «Τον μαχαίρωσα στην κοιλιά και στον λαιμό»

Σταθερή, αλλά σοβαρή, η κατάσταση υγείας του Δημήτρη

Must Read

Ανατριχίλα ακόμη και στους πιο κυνικούς προκαλεί η ομολογία του 17χρονου Αλβανού, που μαχαίρωσε τον 18χρονο Δημήτρη για να τον ληστέψει, στην Ακρόπολη  καθώς ο νεαρός δράστης εμφανίστηκε αδιανόητα κυνικός.

«Του τράβηξα το τσαντάκι του, όμως αυτός με έσπρωξε και τότε τον μαχαίρωσα δυο φορές, μία στην κοιλιά και μία στο λαιμό αν θυμάμαι καλά» είπε ο 17χρονος  μαχαιροβγάλτης ο οποίος προσπάθησε να κρύψει τα ίχνη του βάζοντας στο πλυντήριο τα ματωμένα από την επίθεση ρούχα. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, ο Αρμπέρ Μ., που είναι και σεσημασμένος, πρόσχημα για να πλησιάσει το θύμα του προκειμένου να του πάρει το κινητό τηλέφωνο ήταν το τσιγάρο.

«Πήγαμε βόλτα στο Μοναστηράκι. Είδαμε κάτι άτομα και αποφασίσαμε να τους πάρουμε τα κινητά τηλέφωνα. Με την πρόφαση ότι ήθελα τσιγάρο, τους πλησίασα και τους ζήτησα ένα. Όταν πλησιάσαμε, έπιασα τον έναν και έβγαλα ένα μαχαίρι που είχα στην αριστερή τσέπη του παντελονιού μου, το ακούμπησα στην κοιλιά του και του είπα να μου δώσει το κινητό του τηλέφωνο. Του τράβηξα το τσαντάκι του όμως αυτός με έσπρωξε και τότε τον μαχαίρωσα δυο φορές, μία στην κοιλιά και μία στο λαιμό αν θυμάμαι καλά» είπε ο 17χρονος, που πλέον αντιμετωπίζει  την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Για τη στιγμή που μαχαίρωσε τρεις φορές τον 18χρονο Δημήτρη υποστηρίζει: «Του τράβηξα το τσαντάκι του όμως αυτός με έσπρωξε και τότε τον μαχαίρωσα δυο φορές, μία στην κοιλιά και μία στο λαιμό αν θυμάμαι καλά. Ο συγκατηγορούμενος μου πήρε το τσαντάκι του και τρέξαμε. Την ώρα που τρέχαμε πέταξα το μαχαίρι. Κάποια στιγμή χωριστήκαμε με τον κατηγορούμενο. Πήρα το μετρό και πήγα στο σπίτι μου. Έβγαλα τα ρούχα μου και τα έβαλα στο πλυντήριο. Απ’ ότι είδα μόνο το παντελόνι μου είχε αίματα. Δεν είπα τίποτα σε κανέναν. Μετάνιωσα για ότι έκανα και ζητάω συγγνώμη. Δεν ήθελα να τον χτυπήσω».

«Του έμπηξε το μαχαίρι στον τράχηλο»

Στις καταθέσεις τους, οι φίλοι του Δημήτρη, αναφέρουν ότι ο 17χρονος Αρμπέρ Μ. κρατούσε τον φίλο τους με το μαχαίρι στο λαιμό, απειλώντας τους ίδιους να του δώσουν τα τσαντάκια και τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ προσπαθούσε να αρπάξει το τσαντάκι του Δημήτρη, που το είχε χιαστί. Ο «τσιλιαδόρος» επιχείρησε  να ακινητοποιήσει έναν 18χρονο φίλο των παιδιών, από την Βουλγαρία, ενώ άλλοι δύο έτρεξαν να διαφύγουν.

Όταν ο Δημήτρης επιχείρησε να φύγει, τότε ο Αρμπέρ Μ. τον μαχαίρωσε στον τράχηλο και δύο φορές στην κοιλιά, κόβοντας την λαγόνιο αρτηρία.

Κυνήγησαν τον δεύτερο ληστή

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, ο φίλος του 18χρονου θύματος καταδίωξε τους ανήλικους δράστες, καλώντας παράλληλα σε βοήθεια όπου επί της οδού Αδριανού 39 στην Αθήνα και μαζί με διερχόμενους πολίτες ακινητοποίησαν τον έναν από τους δύο ληστές. Ο δράστης αρχικά προσήχθη από αστυνομικούς στο Τ.Α. Ακροπόλεως και μετέπειτα στην Ασφάλεια Αθηνών.

Αναφορικά με τον αλβανικής καταγωγής μαχαιροβγάλτη αναφέρεται ότι «ο κατηγορούμενος κατάφερε και τράπηκε σε φυγή πλην όμως κατά το δρομολόγιο της διαφυγής του απέρριψε το αφαιρεθέν τσαντάκι, με τα περιεχόμενα αυτού του 18χρονου παθόντα το οποίο περισυνέλλεξε διερχόμενος πολίτης, παραδόθηκε σε ευρισκόμενους στο σημείο αστυνομικούς και κατασχέθηκε. […]. Εξεταζόμενοι οι φίλοι του 18χρονου, αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα τον κατηγορούμενο φίλο του κατηγορούμενου με το μαχαίρι».

Σταθερή η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη

Την ίδια ώρα, σταθερή, αλλά σοβαρή, είναι η κατάσταση υγείας του 18χρονου Δημήτρη. Όπως εξήγησαν οι γιατροί που χειρούργησαν τον νεαρό, υπήρξε σοβαρός κίνδυνος για τη ζωή του, από τα χτυπήματα που του κατάφερε την Δευτέρα του Πάσχα ο 17χρονος.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 18χρονος έχει διαφύγει τον κίνδυνο και πάει πολύ καλά.

Διαβάστε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This