Ακόμα ένα περιστατικό βίας στην Θεσσαλονίκη: Συνεπλάκησαν αλλοδαποί – Ένας τραυματίας

Πιθανότατα οι αλλοδαποί ασχολούνται με παράνομη διακίνηση μεταναστών

Must Read

Αδιανόητες εικόνες εκτυλίχθηκαν χθες τα μεσάνυχτα στην Θεσσαλονίκη καθώς σημειώθηκε ακόμα ένα περιστατικό βίας και εγκληματικότητας που αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν ισχύουν όσα λέει ο Τάκης Θεοδωρικάκος περί μείωσης των φαινομένων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε τα μεσάνυχτα στην πλατεία Αντιγονιδών, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ένας άντρας 31 ετών, υπήκοος Ιράκ. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 31χρονος διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και στο θώρακα.

Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις και ακολούθησαν αναζητήσεις στην περιοχή.

Τελικά συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Συρίας, επειδή κατείχαν αντικείμενα, όπως ξύλινο ρόπαλο, χωρίς όμως να έχει προκύψει εμπλοκή τους στο επεισόδιο.

Από την Αστυνομία διεξάγονται έρευνες και -μεταξύ άλλων- εξετάζεται το ενδεχόμενο, τα αίτια της συμπλοκής να αποδίδονται σε διαφορές ανάμεσα σε ομάδες αλλοδαπών που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών.

Το περιστατικό είναι το δεύτερο που συνέβη χθες στην Θεσσαλονίκη μετά τον άγριο καβγά που ξέσπασε μεταξύ μιας ομάδας επτά ατόμων και ενός ακόμη άντρα σε εμπορικό κέντρο. Την συμπλοκή σταμάτησαν αστυνομικοί ένας από τους οποίους τραυματίστηκε.

Δείτε επίσης:

Βίντεο από την άγρια συμπλοκή μέσα σε εμπορικό κέντρο – Τραυματίστηκε αστυνομικός

Ο Θεοδωρικάκος μετέτρεψε την Αθήνα σε Χαρτούμ – Ακόμα και βασικός καταδικασμένος του Noor1 κυκλοφορούσε ελεύθερος!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This