Χειροπέδες σε συμμορία που λήστευε πεζούς στην Γλυφάδα – Αναζητείται 16χρονος

Must Read

Τους δράστες που αποτελούσαν τον φόβο και τον τρόμο των πολιτών στην Γλυφάδα καθώς τους έβαζαν στόχο για να τους ληστέψουν με απειλή σωματικής βίας ή ακόμα και χτυπώντας τους συνέλαβαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν στον Άλιμο και συνέλαβαν τέσσερα άτομα, τα οποία αναζητούνταν για περίπτωση ληστείας που είχε γίνει λίγη ώρα νωρίτερα στη Γλυφάδα.

Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε έναν 21χρονο Έλληνα και τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 16, 17 και 18 ετών, οι οποίοι μαζί με ένα 16χρονο, που αναζητείται, αφαίρεσαν από πεζό, με τη χρήση σωματικής βίας, το πορτοφόλι του το οποίο περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα.

Στην έρευνα που ακολούθησε αν στο όχημα καθώς και στην κατοχή τους, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κουκούλα τύπου full face και το πορτοφόλι που είχε μέσα 50 ευρώ. Το πορτοφόλι καθώς και τα χρήματα επιστράφηκαν στο θύμα.

Από την προανάκριση που διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας εξιχνιάστηκαν δύο ακόμα περιπτώσεις ληστειών με τη συμμετοχή του 21χρονου.

Η πρώτη έγινε στις 13 Απριλίου στη Γλυφάδα ο 21χρονος μαζί με ακόμη δύο μέλη πλησίασαν τρεις ανήλικους και με την απειλή σωματικής βίας, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, ζακέτα και ρολόι.

Λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 16 Απριλίου πάλι την περιοχή της Γλυφάδας ο 21χρονος πάλι με δύο μέλη προσέγγισαν δύο 20χρονους και αφού τους ακινητοποίησαν με τη χρήση βίας  και με την απειλή σουγιά, τους αφαίρεσαν 150 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για σύσταση συμμορίας και ληστείες κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε ανακριτή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This