Δημητρακόπουλος: «”Μαμά, δεν θα πας ταξίδι πάλι ε;”, λέει η κόρη της στην Εύα Καϊλή»

Πως σχολιάζει την υπόθεση Γεωργούλη

Must Read

Στην ζωή της Εύας Καϊλή μετά την αποφυλάκισή της αλλά και στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη που βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας αναφέρθηκε ο δικηγόρος, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 είπε σχετικά με τη νέα καθημερινότητα της πρώην ευρωβουλευτού πως «η μικρή την πιάνει από το λαιμό και της λέει “μαμά, δεν θα φύγεις πάλι ταξίδι, ε;” – επειδή της είχαν πει ότι ήταν ταξίδι, όταν ήταν προφυλακισμένη – και αφού η κ. Καϊλή της λέει ότι “αύριο θα είμαστε πάλι μαζί”, μόνο τότε κοιμάται».

Ο κ. Δημητρακόπουλος αποκάλυψε πως η Εύα Καϊλή δέχεται στο σπίτι της επισκέψεις από άτομα που θέλει καθώς αυτό δεν απαγορεύεται ενώ μπορεί να επικοινωνεί από το τηλέφωνο και το ίντερνετ με τους φίλους της.

Ο δικηγόρος είπε πως η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου επέλεξε να μείνει σε διαφορετικό σπίτι από τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι. Πρόσθεσε πως θα μπορούσαν υπό όρους, βάσει της ανακριτικής απόφασης, να μένουν στο ίδιο σπίτι.

Πάντως, δεν έχουν σταματήσει την επικοινωνία και μιλάνε στο τηλέφωνο όμως μόνο για ότι αφορά στο παιδί.

Σχολιάζοντας την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη δήλωσε:

«Στους βιασμούς δεν υπάρχουν μάρτυρες. Η καταγγελία μιας γυναίκας είναι το ισχυρότερο αποδεικτικό μέσο, εάν δε υπάρχει και ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη που να την επιβεβαιώνει, τότε θεωρείται ότι είναι δεμένη η υπόθεση».

Τέλος, αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα, που άφησε υπόνοιες σχετικά με το διάστημα των τεσσάρων μηνών που πέρασαν από την πρώτη καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου έως την τελευταία που έδωσε το όνομα του ηθοποιού τόνισε ότι ο ίδιος στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη είχε διαφορετικά μέτρα και σταθμά, καθώς οι καταγγελίες σε βάρος του ηθοποιού, λόγω των οποίων έμεινε προφυλακισμένος για μήνες, αφορούσαν περιστατικά που καταγγέλθηκε ότι έγιναν πριν από πολλά χρόνια.

Δείτε τις δηλώσεις του:



Δείτε επίσης:

Αγκαλιά με την κόρη της η Εύα Καϊλή

Ποιος είναι ο άνδρας που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη
 
Δεν δόθηκε η δικογραφία στους δικηγόρους του Γεωργούλη – «Θα το πάω μέχρι τέλους» λέει η Χρονοπούλου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This