Ακόμη ένα περιστατικό στην Ακρόπολη: Νιγηριανός επιχείρησε να βιάσει νεαρή κοπέλα

Must Read

Λίγα μόλις 24ωρα μετά την προφυλάκιση του 17χρονου Αλβανού, που τραυμάτισε σοβαρά τον 18χρονο Δημήτρη, με σκοπό να τον ληστέψει, ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Ακρόπολη, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή έναν Νιγηριανό, που επιχείρησε να βιάσει μία κοπέλα.

Το συμβάν που προκαλεί αποτροπιασμό, σημειώθηκε περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα. Η κοπέλα βρισκόταν στη συμβολή των οδών Ερμού και Αγίου Φιλίππου, ένα απο τα κεντρικότερα σημεία της περιοχής, κοντά στην πλατεια Αβυσσινίας όταν ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά της ο 38χρονος θερμόαιμος Αφρικανός με άγριες διαθέσεις.

Αιφνιδιάζοντάς το θύμα του, ο Νιγηριανός, την άρπαξε και προσπάθησε να τοποθετήσει τα δάχτυλα του στα γεννητικά της όργανα, με σκοπό να εκτονώσει πάνω της τα αρρωστημένα του ένστικτα. Η κοπέλα αντιστάθηκε, έβαλε τις φωνές και έτρεξε, με αποτέλεσμα διερχόμενοι να καλέσουν σε βοήθεια και λίγη ώρα αργότερα ο Αφρικανός βιαστής να πέσει στα δίχτυα των αστυνομικών.

Ο 38χρονος, οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, με την οποία αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η εγκληματικότητα στην περιοχή της Ακρόπολης καλπάζει, με το νέο αυτό επεισόδιο να προκαλεί ανησυχία, αλλά και προβληματισμό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This