Κυριακή Φιλτισάκου: «Εκείνη έπεσε πάνω μου» λέει ο 99χρονος οδηγός που παρέσυρε την πρωταθλήτρια

Σε κατάσταση σοκ η πρωταθλήτρια στο βάδην

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Από θαύμα γλίτωσε τα χειρότερα η πρωταθλήτρια στο βάδην, Κυριακή Φιλτισάκου, η οποία έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος, όταν οδηγός ΙΧ την παρέσυρε ενώ έκανε προπόνηση στο Άστρος Κυνουρίας.

Λίγο προτού ολοκληρώσει τον στόχο της και ενώ ο προπονητής της την περίμενε λίγα μέτρα πιο κάτω, ένα ΙΧ την παρέσυρε και την τραυμάτισε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

«Πολύ νωρίς το πρωί, κατά τις 10.00 έγινε το συμβάν. Εγώ είχα κάνει ήδη 13 χιλιόμετρα περίπου. Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ. Έτρεχα, ήρθε ένα αμάξι από πίσω μου και με παρέσυρε για λίγα μέτρα και μετά έπεσα κάτω και αυτό. Μετά δεν πολυθυμάμαι» δήλωσε η Κυριακή Φιλτισάκου μιλώντας στο Live News.

«Εγώ έτρεχα στην άκρη του δρόμου όπως πάντα γιατί είναι μία διαδρομή που την κάνουμε καθημερινά με το υπόλοιπο γκρουπ και δεν κατάλαβα καν πότε έγινε, πόσο γρήγορα έγινε», τονίζει η αθλήτρια η οποία έτρεχε στην άκρη του δρόμου όταν ξαφνικά βρέθηκε πάνω στο καπό ενός αυτοκινήτου» πρόσθεσε η αθλήτρια.

«Ο δρόμος ήταν κενός, υπήρχε ηλιοφάνεια, άλλα αμάξια δεν περνούσαν και παραξενεύτηκα. Όταν ο κόσμος άρχισε να με φωνάζει, λέω τι έγινε και έρχομαι και βλέπω το συμβάν» ανέφερε ο ομοσπονδιακός προπονητής ΣΕΓΑΣ Ναπολέων Κεφαλόπουλος και περιέγραψε τη στιγμή που ο ηλικιωμένος οδηγός βγήκε από το όχημα χωρίς να έχει καταλάβει τι είχε γίνει: «Έσβησε το αμάξι του πέντε μέτρα πιο κάτω ενώ τη μετέφερε στο καπό επάνω και μετά έπεσε δίπλα η κοπέλα. Το τραγικό είναι ότι αυτός που το προκάλεσε δεν είχε καταλάβει ακόμα τι είχε κάνει, λέει εγώ πότε την χτύπησα την κοπέλα;»

Η πρωταθλήτρια στο βάδην αφού ξεπέρασε το πρώτο σοκ, άρχισε να αισθάνεται τον πόνο: «Μετά από το σοκ, άρχισα να νιώθω μία αδιαθεσία και μετά άρχισε να με πονάει ο ώμος μου αρκετά». 

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν: «Ακούσαμε έναν θόρυβο δυνατό και πεταχτήκαμε στον δρόμο, είδαμε την κοπέλα ξαπλωμένη και χτυπημένη στην άσφαλτο, τρέξαμε στο σημείο, σφάδαζε από τον πόνο».

Η Κυριακή Φιλτισάκου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρίπολης και σύντομα πήρε εξιτήριο. Η ίδια έχει υποστεί θλαστικό τραύμα στον ώμο, χτυπήματα στον αγκώνα και στο πόδι, ενώ παράλληλα έχει γενικευμένους μυϊκούς σπασμούς σε όλο το σώμα, σύμφωνα με τον φυσικοθεραπευτή της.

Η 22χρονη αθλήτρια η οποία προετοιμαζόταν για Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βάδην στην Τσεχία το οποίο θα ξεκινήσει σε τρεις εβδομάδες, δεν ξέρει αν θα είναι σε θέση να συμμετέχει: «Έχω αγώνα κοντά, σε τρεις εβδομάδες περίπου, δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είμαι. Δεν θέλω να το έχω στο μυαλό μου τώρα», δήλωσε.

«Ζαλίστηκε και έπεσε» λέει η ηλικιωμένος οδηγός

Την ίδια ώρα, ο 99χρονος οδηγός που την χτύπησε επιμένει ότι η αθλήτρια έπεσε μόνη της: «Η κοπέλα ζαλίστηκε και έπεσε μπροστά, δίπλα στο αυτοκίνητο, φοβήθηκε δεν ξέρω. Τώρα είναι καλά, δουλεύει» είπε και πρόσθεσε: «Δεν χτυπήσαμε, ούτε την πάτησα, ούτε τίποτα, έπεσε δίπλα στο αυτοκίνητο. Τώρα είναι εντάξει».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This