Οικιακή βοηθός ξάφριζε… επιδέξια ηλικιωμένη στη Θεσσαλονίκη!

Έκανε αναλήψεις άνω των 8.600 ευρώ

Must Read

Στην εξιχνίαση τεσσάρων περιπτώσεων διακεκριμένων κλοπών, εννέα περιπτώσεων κλοπών και μιας περίπτωσης απόπειρας ληστείας, που τελέστηκαν κατά το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου 2021 – Απριλίου 2022, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Για τα εν λόγω αδικήματα ταυτοποιήθηκαν ως δράστες εννέα άτομα συνολικά. Ανάμεσα στους κλέφτες και μία οικιακή βοηθός, η οποία έκλεβε κυριολεκτικά κάτω από τη… μύτη της, την ηλικιωμένη για την οποία εργαζόταν! Μάλιστα, έκανε αναλήψεις άνω των 8.500 ευρώ. 

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σχηματισμού δικογραφίας σε βάρος:

  • 22χρονου, ο οποίος από κοινού με άγνωστους συνεργούς του, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ ή τους συντηρητές ανελκυστήρων, προέβησαν στην τέλεση τεσσάρων διακεκριμένων κλοπών από οικίες ηλικιωμένων αφαιρώντας χρήματα και κοσμήματα
  • 57χρονης, η οποία εργαζόμενη ως οικιακή βοηθός σε σπίτι 87χρονης, αφαιρούσε την τραπεζικής της κάρτα και προέβη σε αναλήψεις χρηματικών ποσών συνολικού ύψους (8.610) ευρώ
  • 53χρονου αλλοδαπού, ο οποίος, από κοινού με δύο συνεργούς του, μεσημβρινές ώρες την 25-12-2021 εισήλθαν σε τρία διαμερίσματα πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης και αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές κ.α.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This