Οργή στον Βόλο: Άρπαξαν την σύνταξη ηλικιωμένης λίγα λεπτά αφότου την εισέπραξε

Must Read

Σε κατάσταση σοκ είναι μία ηλικιωμένη στον Βόλο, που πήρε την σύνταξή της και λίγο αργότερα την είδε να κάνει «φτερά» μέσα από τα χέρια της, όταν βρέθηκε στο στόχαστρο δραστών.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ηλικιωμένη παρέλαβε την σύνταξή της, ύψους 600 ευρώ, από τον ταχυδρόμο, στην Νέα Ιωνία, Βόλου. Η 79χρονη λίγα λεπτά αργότερα, ξεκίνησε για το μπακάλικο της γειτονιάς, προκειμένου να κάνει μερικά απαραίτητα ψώνια. Τότε όμως, βρήκαν ευκαιρία άγνωστοι δράστες, που πιθανά παρακολουθούσαν τις κινήσεις της, να εισβάλουν στη μονοκατοικία, όπου μένει και να αφαιρέσουν το μεγαλύτερο ποσό της σύνταξης.

Η γυναίκα πανικοβλήθηκε και κάλεσε την Αστυνομία, ενώ εκτιμά ότι πρόκειται για άτομα που παρακολουθούν ηλικιωμένους που ζουν μόνοι, καθώς ανάλογο περιστατικό συνέβη πριν από μερικές ημέρες σε μια γειτόνισσα, στην ίδια περιοχή.

Η γιαγιά απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να ενημερώσει την Αστυνομία, γιατί τα χρήματα τα έχει ανάγκη. Οι έρευνες για την ταυτοποίηση των δραστών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This