Μαθητές χτύπησαν τον 11χρονο στα Πατήσια – «Συνέχιζαν ακόμα και όταν λιποθύμησε», λέει συγγενής

Το περιστατικό συνέβη για μία...θέση...

Must Read

Το άγριο περιστατικό ξυλοδαρμού του 11χρονου στο σχολείο του στα Πατήσια που έγινε την περασμένη Τετάρτη με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του περιγράφει συγγενής του παιδιού που συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Όπως τονίζει η μανία των δραστών ήταν τέτοια που συνέχιζαν τα χτυπήματα ακόμα και όταν το παιδί κειτόταν αιμόφυρτο και χωρίς τις αισθήσεις του στο έδαφος!

Το περιστατικό

Αρχικά ο συγγενής του ανήλικου ανέφερε πως το περιστατικό έγινε την ώρα που στο σχολείο ήταν σε εξέλιξη μαθήματα. Ωστόσο, η τάξη του αγοριού (πηγαίνει στην πέμπτη δημοτικού) αλλά και η έκτη είχαν βγει στο προαύλιο καθώς οι δάσκαλοί τους έλειπαν.

Ο 11χρονος πήγαινε να κάτσει σε διάφορα σημεία με τους φίλους του αλλά οι μαθητές της έκτης τους έδιωχναν συνεχώς. Η επίθεση έγινε όταν ο 11χρονος αρνήθηκε να σηκωθεί από τη θέση του από 5-6 μαθητές της έκτης.

Η αντίδραση του σχολείου

Ο συγγενής αναφέρει πως η μητέρα του παιδιού, η οποία το μεγαλώνει μόνη της μαζί με το αδελφάκι του, είχε φτάσει πιο νωρίς στο σχολείο περιμένοντας να παραλάβει κανονικά τον γιο της. Ωστόσο, κανένας δεν την ενημέρωσε για το συμβάν, παρά μόνο όταν έπρεπε το παιδί να μεταβεί στο νοσοκομείο!

Στο σχολείο έχουν γίνει και άλλα παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν, αλλά όχι με τόση αγριότητα. Η μητέρα προσπαθούσε να πάρει το παιδί από εκεί αλλά δεν τα έχει καταφέρει.

Αρνητική εντύπωση προκαλεί όσα λέει ο συγγενής σχετικά με την διευθύντρια του σχολείου η οποία έκανε πως δεν ήξερε όταν η μητέρα την πήρε τηλέφωνο για να ενημερώσει πως το παιδί είναι στο νοσοκομείο και δεν θα έρθει για μάθημα!

Όσο για την κατάσταση της υγείας του παιδιού, ο συγγενής ανέφερε στο newsit.gr πως είναι καλύτερα, έχει επανέλθει κανονικά η μνήμη του γιατί ήταν σε άσχημη κατάσταση και μπέρδευε.









Δείτε επίσης:

Φρίκη σε δημοτικό στα Πατήσια: Στο νοσοκομείο 11χρονος που λιποθύμησε από το ξύλο!

Κόπτσης για ξυλοδαρμό 11χρονου στα Πατήσια: «Θα αποδοθούν ευθύνες, θα υπάρξουν συνέπειες»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This